Dakata_m написа:Един последен въпрос. Видях, разглобения монитор на едната снимка но искам да питам като се махнат основните болтчета може ли да се види каква е матрицата, че на моя който разглобявах, чак като махнах пластмасите и стигнах до платките успях да видя, че е тошиба. Идеята ми е да ги накарам в магазина да го отворят и да се убедя на 100 процента, че е това което търся.За Dell 1504fp може да се види без много разглобяване каква е матрицата. Има и друг начин като погледнеш през вентилационните отвори на монитора - отзад в долния десен ъгъл ако се погледне отвътре има лепенка на която пише че е самсунг и номера на матрицата. Идеалната матрица е самсунг LTM150XH-L01, но аз я прецаках без да искам -тя беше много прозрачна и не иска сваляне на слоеве. Виж на страница 16 - IMAGE_262.jpg. после си купих друг монитор пак Dell 1504fp но вътре беше друга матрица самсунг LTM150XP-L01 тя е малко по -тъмна но като свалих слоевете с накисване -стана прозрачна като първата и до сега я ползвам и съм много доволен. За този модел има и матрица на шарп внимавай да не попаднеш на нея.
Аз за всеки случай да питам.
Струва ли си да се зглоби подобен проектор?
Какво е качеството, ако може да качите някоя снимка на получения образ.