От мобилни телефони до цифрови камери
ELEMENTAL - специалист
4093 и 4033 най-добре да са с представка HEF,HCF, а не СD.Седемсегментният индикатор е добре да е високояркостен, защото тока който може да осигури 4033 е доста малък (не се чуди ако ти светят съвсем слабо сегментите).Ако имаш програматор за PIC микроконтролери мога да ти пратя една програмка дето ще ти върши същата работа.Самата схема ще е доста по-проста и надеждна, а на индикатора ще може да му се пуска по-голям ток.Съответно ще може да се сменят цифрите в двете посоки, а също вместо нула да се изобразява "П" (партер :wink: ).
Joronr - помощник
Здравей елементал с риск да те ядосам те моля ако имаш малко време и желание да ми го направиш с този контролер за които спомена !Аэ май не съм за този форум защото както споменах по нагоре аэ съм любител на електрониката мога да правя някои по дребни работи например както моя дисплеи -аз го правя но схемата не съм иэмислил аэ!Пиши как да се свържеме и да поговориме эа някаква цена !С важение JORONR PS; Ще очаквам някакъв разумен отговор иначе не виждам смисъл само да спамиме!
ELEMENTAL - специалист
Няма проблеми.Ще ти пиша на лични.

Тема "ПОМОЩ ЭА 1 СХЕМА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: