Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Тани - модератор
maestro.m написа:
казах ли ти веднага какъв е проблема?добре че не послуша някои велики майстори да пръскаш с отровите после да къртиш боята,след това пак да шпакловаш.сега едно голямо благодаря на модераторите за тоя сайт,защото много се съмнявам че от ЕКОН щяха да ти направят ремонта за тяхна сметка ако не беше писнал тука.в една машина за оцветяване има 15-16 л. оцветители с които се оцветяват тонове боя ,смятай що народ е изгорял едвали ще тръгнат на всички да оправят проблема .

Подозирам , че не става въпрос за машинно оцветяване!
maestro.m - специалист
ако не е от машина ще е от тубички ,а търговеца не зарежда по 2-3 бройки от цвят ,а от всички цветове по доста броики и не може само няк олко бройки да замръзнат а другите да са добре. имаш шанс да ти обърнат внимание ако срокът на годност е изтекъл и пазиш касовата бележка иначе ще ти кажат ,че ти не си я съхранявал добре и при теб е замръзнала.
lakosste - специалист
не е оцветявана на машина.а аз съм попаднал на някой забравен оцветител така че наистина гледайте сроковете на годност.
Уважаеми Masteradmin
"Първо Пастело беше с най голяма разфасовка от 16кг и то в МосюБриколаж " - нито марката Pastelo, нито марката Kastelo има разфасовка от 16 кг на който и да е продукт. И доколкото знам, ние не продаваме наша продукция чрез тази верига. Може би сте объркали марката. Цветен латекс Пастело има в магазинната мрежа в разфасовки по 5 кг и по 25 кг, като само акцентните цветове имат и по 1.2 кг. Бял латекс Пастело се произвежда по 1.2 кг, 5 кг, 8 кг и 25 кг.
Обръщаме внимание на ВСИЧКИ сигнали (колкото и да са редки), наши представители посещават ВСИЧКИ места, където има възникнал евентуално проблем и поемаме разходите, когато установим, че проблемът е от нас.
Моля, действително обръщайте внимание на срока на годност и на външния вид на боята, щом отворите баката. Ако е пресечена и стои "на парцали" е възможно да е замръзвала и няма смисъл да започвате работа с нея. Върнете я там откъдето сте я купили и помолете да се свържат с нас. За съжаление, ние не сме в състояние да гарантираме как ще се съхранява нашата продукция извън складовете на Екон 91 и въпреки, че сме разяснили на дистрибуторите ни, а те съответно на търговците в магазинната мрежа е възможно някой някъде да не е съхранявал боята по правилния начин.
Телефона за връзка с Екон 91 е 024912333, при евентуални въпроси от каквото и да е естество, моля не се колебайте да се свържете с нас. Включително и да получите информация къде можете да намерите нашите продукти в съответните градове.
Даниела Пейкова
щом не са влага, мухъл или нещо такова виждал съм такива петна но искам да те попитам преди да боядисаш с какво си третирал стената. Шпакловка ли е било или е имало стара боя. Основно ме интересува какво има под "БОЯТА"
lakosste - специалист
под боята имаше стара боя а стената е шпакловка.преди да боядисам грундирах
Принципно на вече боядисана стена не се грундира. Наблюдавал съм реакция на боя към друга боя и се получава този "феномен" с петната. Мога да ти кажа че с оргахим имахме такъв проблем боядисваме сграда и използваме вносен грунд които е от реномираните марки. След като грунда беше изсъхнал полагахме Деко про. наблудаваше се отдръпване на боята от стените съответно оведомихме оргахим за това. Изпратиха екип на обекта и след оглед се установи че грунда и боята са химически несъвместими. Оргахим си пое гаранцията и ни разработиха боя която се нанася върху този грунд. В тази връзка и в твоя случай може боята да има реакция от предишната боя.

Тема "някой да даде спешно съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: