• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
Ел. инструментите. Консумативи.
colyo - специалист
Прибрах се преди жената и даже ми остана време да направя един тест - резнах един винкел. Ами добре се справи гадинката. Плавно се ускорява и не вибрира. Бръмченето мисля, че е в рамките на нормалното и от тук нататък остава да си върши работата за която съм го взел и да не ме оставя преди аз да реша да го сменям .
Прикачен файл:
WP_000671.jpg
Прикачен файл:
WP_000672.jpg
Отделно от флекса днес ми пристигна и електрическия такер. И той работи много добре.

С тези две чудеса почти завърших оборудването на работилницата и вече мога да се отдам на любимите си занимания.
Прикачен файл:
WP_000673.jpg
Прикачен файл:
WP_000674-2.jpg
teon - специалист
...преди малко бях в Лидъл и гледам пуснали са винтоверти -10,8в и зегета...имаше отворена кутия,та видях и флекса на живо-верно че задната му дръжка се завърта...
ferrari4456 - специалист
Аз си взех виброооооооооо шлайфа :lol:
Загледах има и големи флексове 2000W за 88лв :shock:
Евтинаж от всякъде ,как се държат ,някой да си е взимал?
Ще реже железа и тухли и плочки и много неща ,случайно да имат и малки флексове? :?
ferrari4456 - специалист
klomo написа:
Колеги. ако някъде се намират още от стегите ще се радвам да споделите :-D
Вчера от стегите имаше към 5-6 бройки в лидъла в овча купел ,а ти случайно да си виждал да има ъглошлайф ,този където е 1200W :?
klomo - специалист
ferrari4456 написа:
klomo написа:
Колеги. ако някъде се намират още от стегите ще се радвам да споделите :-D
Вчера от стегите имаше към 5-6 бройки в лидъла в овча купел ,а ти случайно да си виждал да има ъглошлайф ,този където е 1200W :?

Никъде не съм виждал флекс 125мм. Никой ли няма да се изкаже за лентовия шлайф.
Мисля да си закупя компресора, че така и не открих втора употреба до 100 лева. И два комплекта от скобите, но за този комплект се чудя? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _22158.htm
Последна промяна от klomo на пон фев 11, 2013 8:31 pm, променено общо 1 път.
big_death - специалист
Колеги изкажете си мнението за този шлайф ? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3AF ... _23436.htm
profesionalist_wood - майстор
Не препоръчвам да взимаш опасна машина от бакалия и да я ползваш професионално..... [-X Аз не рискувам
pif4o - специалист
Абре момци аз да ви запитам е така до де си обсъждате брошурите. Аз си взех скоро големия флекс от лидъла и днес сефте се наложи да го ползвам. Сложих прилежно закупен чисто нов диск на PFERD немски 3мм за железо си , наи обикновен. Първото лошо впечатление ми направи а и сефте ми се случва като го допрях до детаила вземе яко да рита, демек да ми бута флекса на зад, все едно го засрещам и отскача, а не е като да съм горския, подадох го така по възможно наи удобния заход към детаила по посока на въртене и пак риташе, след малко обаче понеже бях упорит и продължих внимателно да режа блъскането изчезна, явно диска е бил крив имал е неква гърбица. Това случвало ли ви се е? И другото дето ми напраи впечатление, абре толкова ли бавно реже тва чудо, рязах една тръба желязна дебела 5мм стена, и към Ф60мм, евооооо мислех си че ще я резне като масло, щото същата тръба преди месец я рязах с малкото ми флексче 115, и онова я ядеше като салам, а тоя реже реже, фъркат искри едва едва напредва. А сега да ме осветлите диска ли е калпав или така си реже :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: