Ел. инструментите. Консумативи.
бомато непоса
палиси касиме
басани масина
Последна промяна от worx на ср ное 25, 2009 4:46 am, променено общо 1 път.
Takezo Sensey - модератор
worx написа:
takezo написа:
veselin genchev написа:
takezo,вече ги смених отдавна но имам само една батерия и търся друга :-D
само да питам , колко парички излиза един елемент , и с какви параметри е ...последно откъде може да купи и на каква цена
Такезо един мой клиент ми каза че като му се е скапала батерията,я е занесъл във Конрад и срещу 30 лв са му сменили елементите....
блг. много :-D
veselin genchev - специалист
[/quote] Такезо един мой клиент ми каза че като му се е скапала батерията,я е занесъл във Конрад и срещу 30 лв са му сменили елементите....[/quote]
Къде се намира Конрад?
"ЕВРОМАСТЕР" на ломско шосе , предлагат батерии за китаиски винтоверти по 18-20 лв. Оттук натам ти е ясно разглобяваш батерията сваляш елементите, "садиш" на твоята батерия. :wink:
zz_stefanov - майстор
takezo написа:
"ЕВРОМАСТЕР" на ломско шосе , предлагат батерии за китаиски винтоверти по 18-20 лв. Оттук натам ти е ясно разглобяваш батерията сваляш елементите, "садиш" на твоята батерия. :wink:
Съгласен съл, но разположението ако е различно пак трвбва да се презапоят/презаварят. Производителите поставят къси мостчета.
sstefanov - майстор
В "Конрад", а и на други места продават акумулаторни батерии с изводи. Така се решава проблемът със запояването.

Друго, което си мисля, е да се сложи гнездо за сменяеми батерии.
Така като се скапят ще може лесно да се сменят, а може да имаме и няколко комплекта, докато работим с едниния другият да се зарежда.

Ако се слагат батерии с по-голям капацитет, инструментът ще работи по-дълго с едно зареждане, но от друга страна, ако се използва същото зарядно, времето на заряд ще се увеличи пропорционално.
zz_stefanov - майстор
В един от магазините на Германос във Варна (този срещу дупката) продават елементи и ги навързват с апарат за точково заваряване.
Продават се елементи с изводи, но мисля че и те са пластинчати и е необходима заварка към другия елемент.
Не се препоръчва да се работи с поялник, но ако се зачисти добре, предварително се калайдиса и се работи бързо без да се магрява елемента - става, правил съм го. Твърди се обаче, че е опасно.
БЛАГОДАРЯ Ви , колеги от името на всички които са го закъсали с добри машинки , и вече поостарели батерии :wink:
bibiqn - специалист
А някой правил ли е така? :)

Пушите 1 цигара и сте готови за работа.Това зарядно е на 3,5 А.

Прикачен файл

RECO0025.JPG
RECO0025.JPG (89.55 KиБ) Видяна 4331 пъти

Прикачен файл

RECO0023.JPG
RECO0023.JPG (96.85 KиБ) Видяна 4331 пъти

Прикачен файл

RECO0024.JPG
RECO0024.JPG (67.06 KиБ) Видяна 4330 пъти
интересна идея , директно от зарядното :idea:

Тема "Батерия?" | Включи се в дискусията: