Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
имам следния въпрос из4етох вси4ко по темите с ока4ените тавани но не ми стана много ясно.Имам апартамент ново строителство целият е в гипс картон стени лепени и таван със скари но се 4удя как да си пусна едно ниво по краищата на двете стени да има извиращо осветление и луни4ки та ви моля за съвет как да направя скарата и да я закрепя и дали ще трябва да режа от г.к които е в момента да я захвана защото така беше като го купих благодаря предварително на вси4ки надявам се 4е ще ми помогнете :thumbs:
Тани - модератор
Не си чел достатъчно, продължавай и ще стигнеш до верния отговор! По-добре почети повече , отколкото да откриваш Америка после. Сигурен съм , че докато намериш отговорите на въпросите си , ще откриеш и много нови идеи!
Takezo Sensey - модератор
профилите захвани направо за с рапидки за стария картон , достатъчно сигорно е.
Провери стария таван ако е прав споконо можеш да работиш и върху него но тогава идва проблемът че ще падне много нивото ако имаш достатъчно височина дерзай :) но ако ли не свали стария ГК и полвзвай старата конструкция до колкото може да ти е полезна според идеите ти за крайният резултат.
:)
takezo написа:
новите профили направо върху стария картон без да държиш сметка дали има отдолу стар профил ми изглежда малко несигурно !
Takezo Sensey - модератор
seti написа:
takezo написа:
новите профили направо върху стария картон без да държиш сметка дали има отдолу стар профил ми изглежда малко несигурно !
зависи колко голяма е фигурата , изпитано е , държи споко :wink:
pesho - специалист
....е що тогаз "колеги" !?! :? ..ма ,ти май наистина си намери "колеги".. :|

Тема "колеги помагаите 4е голяма главоблъсканица" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: