• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
ivoru - специалист
Трябва ми парче поцинкована тръба 35 см. с резба от двете страни. Някой знае ли къде се продават такива парчета или къде могат да ми направят резба на парче тръба? мерси
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Комшията ми може да ти направи резбата. Да го питам ли, тръбата от него или да си я носиш?
ivoru - специалист
ами аз ще му занеса тръбата, имам готово парче с резба от едната страна. Опа, забравих да спомена че съм в София.
velsi - Почетен майстор
Ти явно не схвана намека. Ставаше въпрос, че не си дал никаква информация, поне от къде си, за да ти се помогне адекватно. Иначе такава резба може да ти направи всеки стругар, а такива все още се намират лесно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
velsi, досет момък си ти :-D .
За тръбата с резбата, предполагам е водопроводна, половин цол. В софия е по-трудно. Град голям. Отива се във ВиК магазин - почти всички имат визитки на водопроводчици. А водопроводчикът прави резбата.
Забравих вестника с обавите :?
Изображение Айде на зеленко!
SHL - специалист
ivoru написа:
ами аз ще му занеса тръбата, имам готово парче с резба от едната страна. Опа, забравих да спомена че съм в София.
На ХМС-то в Младост 1 има магазин за ВиК части и там нарязват тръби. Магазина е във блокчето зад високия блок. Ако не става ясно от обяснението ми :? като отидеш там и питаш, някой ше те упъти.
Цецо - специалист
Купуваш си флашка за нарязване на резба и сам си я правиш.Ще ти потрябва и друг път.
ivoru - специалист
аз винтонарезна глава съм си купил, ама нещо не става, не захапва добре :?
lyki - специалист
ivoru написа:
Виж дали са ти подредени правилно камъните?
tinalex - специалист
ivoru написа:
Направи фаска с флексчето и ще захапе.
  • 1
  • 2

Тема "нарязване на резба на тръба половин цол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: