Всички имаме коли, нали ?
masteradmin - майстор
Стига аз карам само опрели просто ги сменям на 4-5 години. Много съм доволен :)
emil_v r - майстор
Хубави са, просто моментна слабост .
Duke_BG - специалист
хехе засега май ще минавам на Шкода 120 - до пролетта на 2007, когато смятам да се разходя до германия - това тук е пладнешки обир още на границата ти искат 2070 лв за 115 кончета (без да броят колко са станали на магарета и колко са отишли на водопой )
masteradmin - майстор
Аз съм дволен от горубляне може и да връщат малко километражите но иначе 3-та кола си купувам от там хем евтина хем хубава
emil_v r - майстор
emil_v r написа:
Кажете , моля ви ,как да залича точки от камъчета по предния капак? пробвах с едно кат червило и паста след тва от ОМВ по 23лв . Лъска се но точките са си бели ,Преди пастирането не се виждаха.
Пак Ви питам - някакви съвети?
GRINGO - помощник
Пастирането сваля от боята.Пробвай с вакса за обувки от тази в казармата ,става цвят един път.Търкането му е майката.:)
microamp - специалист
Здравейте
Да съживя малко темата за пастирането.
Боята на колата ми забелязах че на места не е особено лъскава (от горе - по тавана и предният капак), докато на други места (по броните и вратите) си е лъскава. Предполагам че това е от слънцето, но въпроса е: Може ли това да се коригира, т.е. цялата да си стане еднакво лъскава. Пастирането в този случай ще помогне ли и ако "да", как? Коя марка предлагате и от кой номер да започна? Ръчно или машино?
Благодаря Ви предварително
taran - специалист
Машинно е по-добре,ръчно,не е невъзможно,но трудно ще достигнете производителността на полир машина.
Аз ползвам пастите на 3М-най разпространени са.1-ва и 3-та,1-вата е с по изразени абразивни свойства и премахва захабения слой от боята,при работа трябва да внимавате,да не протриете боята по ръбовете на детайлите.З-та обира остатъците от прървата паста и създава нещо като защитен слой в/у боята.
Акож не сте сигурен дали може да се справите сам,разтърсете се по автомивките-на някои предлагат и пастиране.
sian - специалист
Аз ползвам тази машина не е скъпа и работи много добре.
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=97&id=315
microamp - специалист
Здравей taran
Това сериозно ли е? 1 и след това 3 на 3М?
Това никаде не съм го чел. Винаги препоръките са 2 и 3 или 1, 2 и 3. Как ти изглежда боята, като цяло захабена ли е като я прилагаш?
Като цяло май немога да се ориентирам какво да правя и май ще 'одя на спец'

Здравей sian
Това e 1200W дето си го показал, с такава мощност се реже метал, за полиране имаше едни по 200-300W, те не стигат ли? :?:

Тема "Съвет за пастиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: