Здравейте , днес както си вървях из пазара в Бургас си купих 1 кило пресни Попчета за 5 лв   .И по нашенска рецепта станаха супер -така се надух че едва пиша в момента на компа
 .И по нашенска рецепта станаха супер -така се надух че едва пиша в момента на компа   .Значи рибките с дължина по около 14-15 санта всяка се изчистват от вътрешности и люспи , посоляват се и се запържват в около 300 гр загрято олио , вадят се опържените риби от тигана и се поставят в широка тавичка (мойта стъклена тип йенска ) поръсват се с чипка черен пипер
 .Значи рибките с дължина по около 14-15 санта всяка се изчистват от вътрешности и люспи , посоляват се и се запържват в около 300 гр загрято олио , вадят се опържените риби от тигана и се поставят в широка тавичка (мойта стъклена тип йенска ) поръсват се с чипка черен пипер  .Ако олиото е било само за тази риба се оставя около 100-150 грама в тигана който седи на котлона , в него се пуща счукан чесън няколко скилидки 2-3 , след това се добавят 3 супени лъжици брашно -бърка се постоянно , след това се сипва сока от 2 лимона , след това се сипва 2 чаши вода (350-400 млл) , седи на котлона докато се посгъсти сместа , колко
 .Ако олиото е било само за тази риба се оставя около 100-150 грама в тигана който седи на котлона , в него се пуща счукан чесън няколко скилидки 2-3 , след това се добавят 3 супени лъжици брашно -бърка се постоянно , след това се сипва сока от 2 лимона , след това се сипва 2 чаши вода (350-400 млл) , седи на котлона докато се посгъсти сместа , колко   ами на боза прилича ама по светла
 ами на боза прилича ама по светла   .Рибите се поставят в тавичката и се заливат със сместа , да се оплескат целите отвсякъде -поръсва се отгоре с ситно нарязан магданоз , опитва се на вкус за сол и се добавя на 90 % от случаите
 .Рибите се поставят в тавичката и се заливат със сместа , да се оплескат целите отвсякъде -поръсва се отгоре с ситно нарязан магданоз , опитва се на вкус за сол и се добавя на 90 % от случаите   .Сега може да се консумира в топло състояние , както и в охладено , ние ядохме топло защото кой ще чака , но от опит знам че ако престои за час в хладилника си има своя студен чар ястието -въпрос на вкус .Ако ви попаднат Попчета си направете тази рецепта , ако някой знае друга да допълва
 .Сега може да се консумира в топло състояние , както и в охладено , ние ядохме топло защото кой ще чака , но от опит знам че ако престои за час в хладилника си има своя студен чар ястието -въпрос на вкус .Ако ви попаднат Попчета си направете тази рецепта , ако някой знае друга да допълва   .
 .
								
															
																															
																								
															 .И по нашенска рецепта станаха супер -така се надух че едва пиша в момента на компа
 .И по нашенска рецепта станаха супер -така се надух че едва пиша в момента на компа   .Значи рибките с дължина по около 14-15 санта всяка се изчистват от вътрешности и люспи , посоляват се и се запържват в около 300 гр загрято олио , вадят се опържените риби от тигана и се поставят в широка тавичка (мойта стъклена тип йенска ) поръсват се с чипка черен пипер
 .Значи рибките с дължина по около 14-15 санта всяка се изчистват от вътрешности и люспи , посоляват се и се запържват в около 300 гр загрято олио , вадят се опържените риби от тигана и се поставят в широка тавичка (мойта стъклена тип йенска ) поръсват се с чипка черен пипер  .Ако олиото е било само за тази риба се оставя около 100-150 грама в тигана който седи на котлона , в него се пуща счукан чесън няколко скилидки 2-3 , след това се добавят 3 супени лъжици брашно -бърка се постоянно , след това се сипва сока от 2 лимона , след това се сипва 2 чаши вода (350-400 млл) , седи на котлона докато се посгъсти сместа , колко
 .Ако олиото е било само за тази риба се оставя около 100-150 грама в тигана който седи на котлона , в него се пуща счукан чесън няколко скилидки 2-3 , след това се добавят 3 супени лъжици брашно -бърка се постоянно , след това се сипва сока от 2 лимона , след това се сипва 2 чаши вода (350-400 млл) , седи на котлона докато се посгъсти сместа , колко   ами на боза прилича ама по светла
 ами на боза прилича ама по светла   .Рибите се поставят в тавичката и се заливат със сместа , да се оплескат целите отвсякъде -поръсва се отгоре с ситно нарязан магданоз , опитва се на вкус за сол и се добавя на 90 % от случаите
 .Рибите се поставят в тавичката и се заливат със сместа , да се оплескат целите отвсякъде -поръсва се отгоре с ситно нарязан магданоз , опитва се на вкус за сол и се добавя на 90 % от случаите   .Сега може да се консумира в топло състояние , както и в охладено , ние ядохме топло защото кой ще чака , но от опит знам че ако престои за час в хладилника си има своя студен чар ястието -въпрос на вкус .Ако ви попаднат Попчета си направете тази рецепта , ако някой знае друга да допълва
 .Сега може да се консумира в топло състояние , както и в охладено , ние ядохме топло защото кой ще чака , но от опит знам че ако престои за час в хладилника си има своя студен чар ястието -въпрос на вкус .Ако ви попаднат Попчета си направете тази рецепта , ако някой знае друга да допълва   .
 . Браво, подобна рецепта съм правил с пържена каракуда / или по нашенски таранка/, но без брашно в соса и вместо магданоз слагам пресен копър, но наистина става по-вкусна когато престои в соса да си поеме от него.
 Браво, подобна рецепта съм правил с пържена каракуда / или по нашенски таранка/, но без брашно в соса и вместо магданоз слагам пресен копър, но наистина става по-вкусна когато престои в соса да си поеме от него. 
 )
 ).gif)
 35 лв., Филме - по Варненско
  35 лв., Филме - по Варненско 