Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
onion - специалист
добре , ако реша да е отворен хола къде е мястото за уредите като пералня , хладилник , печка , съдомиялна , мивка и т.н. според вас ?
удачно ли е под прозореца на външната стена да разположа шкафове , с мивка и т.н. , нещо подобно на това разоложение:
Изображение
dildes - специалист
Аз пък много ти благодаря за сайта. Тия руснаци имат широка душа. По българските сайтове с фенерче трябва да търсиш някой интериор и то обикновено е копиран от някой чужд сайт /да не би да им копираш идеята вкъщи без да им плащаш комисионна/. А братушките - еее, добре че са те :lol:
onion - специалист
@Emerald
исках да те питам тази програма триизмерно може ли ?
Можеш ли да ми направиш сегашното и без стените разположения да ги видя , ако не е трудоемко много и ако не е проблем ?
Emerald - модератор
Може и триизмерно. Засега още не съм наясно с всички възможности на програмата- във всеки случай, страхувам се че тя е малко ограничена да изобрази всички мои приумици.
Исках да пробвам с твоя план, но ще ми помогнеш много ако нанесеш размерите на стените, защото иначе за никакъв мащаб не може да става дума. :?
emil_v r - майстор
както е на проекта не трябва да остава ,но и тва с червеното -зле .Мисли още :-D
onion - специалист
emil_v r написа:
както е на проекта не трябва да остава ,но и тва с червеното -зле .Мисли още :-D
ами мисля , но не съм специалист , затова поисках мнения тук ...
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:11 am, променено общо 1 път.
onion - специалист
това е направо супер , благодаря ти!
emil_v r - майстор
Здр . не ме разбираи погрешно ,просто нямам време и се опитах да ти помогна по наи -бързия начин . Разкараи червените врати щот блокираш коридорите с тях. На хола я остави така, както е по проект ,тва е добро решение ,само на ВС -то отвори навън вратата и пантите от дясно , не е професионално , ма караи . В банята ваната я изфърли . Така нема и каде да пръднеш :-D ако мн. държиш ,слагаи плъзгащи на местото на червените ,но ще имаш ядове. Антре си нямаш почти и и без тва коридорчето е тесно .
onion - специалист
мда , но вратата на малката тоалетна не искам да се отваря навън , защото искам да използвам пространството срещу входната врата ... трябват ми идеи за преустройство на този апартамент , различни от това което съм показал ... ако има де :)

Тема "преустройство на апартамент!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: