Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Takezo Sensey - модератор
evane написа:
благодаря b1bobi, :) вече е направено, тази снимка е малкко по-стара... единственото ми притеснение беше дали ГК ще провисне ако не е обграден от профили на всеки квадрат 60/60.
По стандарт на KNAUF , профила трябва да е през 40 см. въпреки че масово се прави през 50см.През 60 не знам какво ще стане но ще чакаме да споделиш с нас :wink:
leonardo_vd - модератор
radoraev написа:
ей...няма да се откажете от тези извратени конструкцийки,които ви отнемат сумати време и нерви
Нали говорехме,че се пуска перденце от ГК с УД и край...
Не четат хората бе Радо. Аз за това не се хабя да отговарям вече.
Тани - модератор
takezo написа:
evane написа:
благодаря b1bobi, :) вече е направено, тази снимка е малкко по-стара... единственото ми притеснение беше дали ГК ще провисне ако не е обграден от профили на всеки квадрат 60/60.
По стандарт на KNAUF , профила трябва да е през 40 см. въпреки че масово се прави през 50см.През 60 не знам какво ще стане но ще чакаме да споделиш с нас :wink:
Такезо , ще споделиш ли с нас къде го видя този стандарт , защото и аз съм от онези нестандартните! :-D Та да влизам в стандарта ако е така както казваш! Няма да се излагаме я!
Тани написа:
takezo написа:
evane написа:
Такезо , ще споделиш ли с нас къде го видя този стандарт , защото и аз съм от онези нестандартните! :-D Та да влизам в стандарта ако е така както казваш! Няма да се излагаме я!
Tани ...разбираш каква е идеята не се бъзикай.
Тани - модератор
Въобще не се шегувам! Аз си знам че е на 50 см! Ти с тези 40 ме хвърли в размисъл!
Тани написа:
Въобще не се шегувам! Аз си знам че е на 50 см! Ти с тези 40 ме хвърли в размисъл!
Това е последната измислица на КНАУФ .Имам мн. добър приятел които се занимава с това от 12 години.Преди известно време бяха на сенинар , и това ми сподели той.Зная го от извора не си измислям.Става дума основно за 9.5 мм. картон за таван на 2 метра.Вместо 4 СД-та , влизат 5.Как иначе "НИТЕРА" ще си лансират продуктите.И последно тази конструкция , знам че и на теб не ти хресва.Измъчили са се момчетата.
b1bobi - напреднал
Няма такова нещо 40

Прикачен файл

ScreenShot002.jpg
ScreenShot002.jpg (86.14 KиБ) Видяна 5997 пъти
Тани - модератор
Кажи на приятеля ти да спре да фантазира и да не меси името на Кнауф , когато иска да се прави на интересен! НЯМА система за таван на Кнауф с картон 9,5мм . Разстоянията дори за 2х12,5 см са 50см. Не знам за приятеля ти , но аз имам диплом на Кнауф , а не на Нитера и съм пил от извора! Прочети сам и обясни на приятеля си!

http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/d11.pdf

ПП

:-D b1bobi писали сме по едно и също време!
ок момчета споко , това чух това казвам .Той също има диплом от КНАУФ ...аре сега мир :prost:
Тани - модератор
Кажи му да го скъса :-D

И не съм се заяждал! Помислих си че от Кнауф нещо са променили! Но като спомена 9,5 ми стана ясно че говориш "факти" от градския фолклор!

Тема "определено се нуждая от помощ и компетентно мнение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: