Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gogo7777 - майстор
Да разбирам ли, че няма нищо обезпокояващо...
hidrazin - майстор
Това при tarlyo са байтове а не пакети. Поне така пише. :?
:partyman:
montoya - майстор
Дам, при уиндоус 7 са байтове, при ХР са пакети
Ето при мен за няколко часа четене на форуми и ел поща плюс един клип във вбокс
Прикачен файл:
2014-05-24_063022.jpg
2014-05-24_063022.jpg (48.48 KиБ) Видяна 1318 пъти
Ето обаче изгасна тока, приспах лаптопа за десетина минути, като дойде тока го събудих и написах отговора и положението е сначале
Прикачен файл:
2014-05-24_064239.jpg
2014-05-24_064239.jpg (49.52 KиБ) Видяна 1318 пъти
т.е часовника отброяващ времето не се нулира, но байтовете или пакетите се нулираха.
Според мен от това човек не може да си прави никакви верни изводи
alien - специалист
gogo7777 написа:
Не, не е от тегленето, пробвах. Рестартирам връзката и се оправя.........временно. До сега съм забелязал, инсталирам ли Скайп и до месец-два уиндолса се скапва.....инак карам с години. Май и сега е така :-D
понеже сме свикнали да позлваме нелегален софтуер, много хора не знаят колко много вируси има прикачени в някои кракнати версии
дори на още по странно съм попадал - при безплатен софтуер като мозила и скайп, някои хора пак ги теглят от торентите и после се чудят от къде тези вируси...
никакви антивирусни не помагат ако потребителя има лоши навици....
thinkpad - майстор
alien написа:
понеже сме свикнали да позлваме нелегален софтуер
Дай пари на всички за легален. Мнението ти е поредното плашило, но всъщност не толкова голяма част от зловредите идат от там, а от социални мрежи, мейлове и директно експлоатирайки услуги като Скайп. Показателно е, че до сега практически съм нямал нито едно вирусче, а дори не ползвам антивирусна програма в режим на сканиране в реално време.
hidrazin - майстор
thinkpad написа:
... до сега практически съм нямал нито едно вирусче, а дори не ползвам антивирусна програма ...
Дрън, дрън, дрън, та пляс. Може, ако работиш offline, което е желателно.
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Може, ако работиш offline, което е желателно.
Може и онлайн, ако не цъкаш като изоглавен на всеки линк и не си обиколил всеки розов сайт в Интернет.
alien - специалист
нищо не плаша, просто споделям наблюдения, във връзка с това което каза питащия, че бързо му се скапвал компа след инсталиране на скайп, връщали са ми току що преинсталиран компютър отново с вируси, от къде? качил си няколко програмки човека и готово...
нещо като вица за чапай и петка и саксията с цветето... три квартири сменял... :-D
hidrazin - майстор
thinkpad написа:
hidrazin написа:
Може, ако работиш offline, което е желателно.
Може и онлайн, ако не цъкаш като изоглавен на всеки линк и не си обиколил всеки розов сайт в Интернет.
Пак не си разбрал. Добре е когато ТИ си offline. И за розовите сайтове си в грешка. В нормалния нет всичко е цензурирано и има само едни дърти баби. Щом ти харесват... Част от свободното си време прекарвам в луковицата и I2P. Аматьори ! Особено единия. :lol:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Пак не си разбрал. Добре е когато ТИ си offline. И за розовите сайтове си в грешка. В нормалния нет всичко е цензурирано и има само едни дърти баби.
Не са пиратските програми виновни за заразяване на компютрите с вируси и повечето реномирани warez сайтове не биха публикували подобно съдържание. Вируси се хващат с цъкане на линкове във фейса или скайп от типа "is this your own pic", разни флашки, прикачени файлове в писма от електронната поща и подобни, включително инсталиране на абсолютно непознати приложения от абсолютно неизвестни страници.
А ако щеш цялото свободно време кисни в луковицата. Това не е тема на текущото обсъждане и ако приказваш за това, което си мисля с коментара с цензурата - няма какво да ти кажа. Дано ГДБОП си свършат работата.
За последен път ти напомням, че остроумията които раздаваш въобще не са остроумни. Май проблемът не е в това кой е оффлайн, а кой трол е онлайн.

Тема "Какви са тия пакети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: