• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 31
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
belovodski - специалист
belovodski написа:
Арменски конян не съм чул,ама арменска бърканица мога да черпя!Сертификат за произход ще имам до края на др.седмица та тогава пак ще поспорим!
Та на въпроса който бе първи някой ще каже ли нещо?
Пиша от телефон та за правопис не ми се карайте!
Strahil - специалист
Мога да поздравя търговеца на Равели за добрата цена на HRV170 камина -6650 http://prikachi.com/images.php?images/107/7348107y.png при около 3229-3500евро в ЕУ http://www.bricomax.net/prodotti_x_marc ... io=Ravelli / тук си допълних и коригирах мнението за да съм точен /
Що belovodski едните могат а другите не! :)
Сега това което ми остави лош вкус в устата е ,че на Равели тръговеца на панаира проповядваше същото като вие с жабата- камините MCZ ги правели в БГ и прочие , ти си знаеш репертора. Явно облъчват и клиентите си с лъжи ,а това не е вярно. Аз по принцип претендирам д асъм много добре информирана личност / а виждам че ти си избирателно/ ,но много мразя някой откровенно да ме лъже така.За мен това показва лиспса на класа , а и безкруполност по отношение на клиентите си за една продажба. Бягам надалеч от такива люде,защото незнам кога аз ще бъда следващата им жертва и кога ще решат и мен да излъжат... :drinkers:
Последна промяна от Strahil на нед май 25, 2014 1:09 pm, променено общо 1 път.
Strahil - специалист
belovodski написа:
Арменски конян не съм чул,ама арменска бърканица мога да черпя!Сертификат за произход ще имам до края на др.седмица та тогава пак ще поспорим!
Та на въпроса който бе първи някой ще каже ли нещо?
тоест ще извадиш нещо различно от това ,което им е на официалния сайт ?!? ясно - луд умора няма ,само се поти... :?
кое не разбра от думите ми ?кажи къде,кое те затрудни за да ти помогна ?
спазвай стриктно инструктажа за безопастност !!!!! :)
1. отвори този сайт - http://www.red365.it/en/p227-primula.html
2. Най долу където видиш Primula HYDRO , цъкни - Short Report
3. Сега гледай,търси, оглеждай се за produktionsstatte/prouktion site : ..... и виж кой е производител ...запомни адреса и го запиши,че ще го забравиш !!!!!!!
4. Сравни адреса който е даден с този MCZ GROUP S.p.A., Via La Croce, 8 33074 Vigonovo di Fontanafredda (Pn) Italy
sian - специалист
Здрaвейте, някой имa ли мнение зa кaминa мaрели.
syncho - майстор
хах гледам Страхилчо пак някой го е ухапал по задника и се е разпенил. При положение, че има официална ценова листа за България зададена ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ не виждам как можеш да наричаш някого търгаш или както там си измисляш още. Не знам колко ти плащат от Ерато да плюеш по другите, но явно е доста добре, защото си запален като предизборен пенсионер на 20лв надник.
Strahil - специалист
syncho написа:
хах гледам Страхилчо пак някой го е ухапал по задника и се е разпенил. При положение, че има официална ценова листа за България зададена ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ не виждам как можеш да наричаш някого търгаш или както там си измисляш още. Не знам колко ти плащат от Ерато да плюеш по другите, но явно е доста добре, защото си запален като предизборен пенсионер на 20лв надник.

Ех драги ми syncho , обикновенно крадеца вика дръжте крадеца ма нейсе ! Или ви изобличих какви сте а?
А за това ,че ви наричам търгаши имам и основания - нали си виждаш кожодерските цени. А за ценовата листа от производителя .... хм какви 5 лв като си виждал завода на снимка или си се снимал като японски турист покрай портала му .Щом италиански търговец я продава за 2000евро, то той получава примерно -15% от цената отстъпка от производителя . А експортните и цени са още по ниски .... и това ли трябва да ти го обеснявам ! Не го ли знаеш!
Питай някой който разбира от тези неща във фирмата ти ! За мен с тези цени - си пазарувате от такива магазини с бусче .Я виж какви са цените в Италия и тогава имай наглоста и безочието да коментираш. Ако бях си купил такава камина , вече щях да съм подпалил телефона и да си искам 1000лв горница с които съм бил ощетен !

Ако искам да си купя камина EXTRAFLAME DUCHESSA IDRO STEEL и да си спестя обаче 1000лв ,които никога няма да ви ги платя ето как се действа :

Звъниш на транспортна фирма ,която си има редовни групажи за Италия,техен камион минава и на място ти взема камината .За да наемеш 1м от камиона/1м на 2,4стандартна ширина/ ти струва около 300лв до София . В тази площ се побират стандартно 6-8 камини сигурно, но 1 да си порчаш пак ще платиш най вероятно около 300лв

Я ми обеясни как се вързва вашата кожодерска цена от 5318 лв, при условие ,че ще си я докарам до София тази камина с 1000лв по евтино

EXTRAFLAME DUCHESSA IDRO STEEL - Prezzo per Unità (pezzi): €1 919 (incluso 22 % I.V.A.) ... = 3753лв. :shock:
http://gualdiagostino.com/index.php?pag ... Itemid=212
ето тука разгледай и другите цени на сайта . няма обявени промоции и прочие
http://gualdiagostino.com/index.php?opt ... mitstart=0

де да беше само този сайт ..я виж този
SP XFLAME DUCHESSA IDRO/STE COD.1273661-NERO - € 2.079,00 = 4066 lw :shock:
termostufe a pellet - duchessa idro steel - stufa termopellet in maiolica nero
http://www.dochouse.it/scheda/extraflam ... flame.html
ето ви и тука цени да гледате
http://www.dochouse.it/prod/ricerca/ext ... pag/3.html

Камината не е лоша, а и е хубаво да има повече предлагане на такива камини за да има избор човек...ма с такива търгаши - категорично НЕ . Дано някой читав търговец взема да я внася на нормални цени за БГ както другите вносители се мъчат да дават доста по добри цени или поне равни на европейските !
Последна промяна от Strahil на пон май 26, 2014 12:34 pm, променено общо 1 път.
Strahil - специалист
Информацията си е свободна в интернет и е хубаво да си я споделяме/ е с линкове за да не сме голословни/ , защото си помагаме . Обикновенно като числата говорят и разумните хора мълчат, само ....знаем кои се обаждат .Та викам да си помълчиш а ?
syncho - майстор
Така за да млъкнеш най-накрая щото ми писна от такива "симпатяги" като теб, защото си поредния "разбирач" и вкарвач на каквато и да е стока от целия свят ще ти кажа да направиш точно това, което съветваш всички да направят:

ПРОВЕРИ НАВСЯКЪДЕ В ИНТЕРНЕТ и ми покажи една фирма с различни от нашите цени при положение, че освен нас ВНОСИТЕЛИ има почти във всеки по-голям град. Като ти казвам, че това е ОФИЦИАЛНА ЦЕНА ЗАДАДЕНА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ за България е така! Не я измислям нито аз, нито някой във фирмата ни.

Очаквам публично извинение за простотиите, които нареди, защото са неверни и нямат абсолютно никаква стойност!!!

Като толкова ти е щукнало вкарвай си ги от Италия. Нито съм тръгнал да те спирам нито нищо. Но продължаваш ли да говориш лъжи и негативни работи по наш адрес ще се наложи да си носиш отговорността за това. Ясно ли е?

Толкова ли ви пречим на бизнеса, че от вашия PR отдел ви пращат да плюете безпочвено по конкуренцията А???
Strahil - специалист
Драги ми syncho , разбирам че си ядосан и скачаш като ужилен за това че ви написах кожодерските цени на които се продават камините EXTRAFLAME в БГ . Не само от Мултитер, по горе писах и за Ови Клима ..и за още знайни и незнайни труженици .Но да заплашваш ? Безилието ражда насилие...мутреснки времена..няма да го коментирам.
Мой съученик ,който работи в Италия ме светна за тази аномалия в цените, когато реши да си купи такава камина в БГ. 1 час му слушах тирадите и как попържваше българския търгаш.
При условие ,че EXTRAFLAME знае че италианските и конкуренти продават камините си в БГ на цени близо до теззи в Италия , но те решават да ги продават тук с 400 + евро горница?!?!В най бедната страна в ЕС - най високата си цена !!!! Ти такива идиоти и безхаберници ли искаш да ги изкараш ..... все ми е тая и ми дреме :lol: С тази безумна търговска политика досега 10 пъти да бяха фалирали .....Ей Богу !
Но да видим и другата страна на монетата - експерта БГ търговец защо е заложил на този куц кон при тази цена!!!
1. не знае цените на камините EXTRAFLAME в Италия - индивид, който не може да ползва интернет
2. знае цената - доста послъгва и плюе конкурентните камини за да може да оправдае 400 евро разлика която се опитва да прибере като си пробута камината
и в двата случая аз добра дума не мога да намеря
Нали ти казах че крадеца вика - дръжте крадеца . Вие трябва да започнете да се извинявате на клиентите си ,че им продавате нещо което могат да си го купят с 1000лв по евтино !!!!!! Вие коректно ли съветвате клиентите си ? Казвате ли им за този вариант ,че ако си я купят от Италия +транспорта ще си спестят 1000лв :lol: всеки нормален човек щеше да си я взема знаем от къде.....и да си спести 1000лв защото това са пари!

http://gualdiagostino.com/index.php?opt ... mitstart=0
http://www.dochouse.it/prod/ricerca/ext ... pag/3.html
При тези цени е много по изгодно да си ги купи човек камина на EXTRAFLAME от Италия и признанието ти ми се вижда вече напълно разумно и честно !Само мога да те поздравя за честната и откровнна позиция която зае!

syncho написа:

Като толкова ти е щукнало вкарвай си ги от Италия. Нито съм тръгнал да те спирам нито нищо.
syncho - майстор
Strahil, както казах, ако искаш вярвай, но това са официалните цени за България. На мен също не ми се понрави, но е факт! И да подпалих, защото ни обвиняваш, че ние сме били кожодери при положение, че не ние определяме цените. Добре е да проучваш нещата по-добре, когато отправяш такива обвинения. Това как те решават да си водят ценовата политика в Италия, България, Испания, Франция и кой знае къде си е тяхна работа.

И за какъв крадец си говорим тук не разбрах? По никакъв начин въпросната поговорка не се вписва в ситуацията.

Всяка стока си има пазар и цена за него. Някои производители слагат минимален праг, други пък не. Пиши им един мейл и ги питай ако искаш. Надали ще откажат да ти отговорят.

Така, че пак ти казвам, редно е да се извиниш, защото най-лесно е да наплюеш някой без реални основания. Дори и на другите колеги от другите фирми дължиш извинение, защото и при тях цените се определят по същия начин - НЕ в България.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 31

Тема "Камина на пелети с водна риза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: