Ел. инструментите. Консумативи.
bogomilZ - специалист
EDI написа:
И аз ги гледах, и рендета има.За любителска работа ми се виждат читави.На рендето и двата плота са ляти, неподвижния не е тенекия.Лят е плота и на лентовия, като гледам.
не само за любителска работа - даже при професионална е незаменима машина - ползвам я при рендосване дълги греди - има плавно регулиране на дълбочината - ножчетата са двустранно заточени - има вградена токова защита и ако претовариш моментно просто трябва да изчакаш секунди и се самовъзстановява
ZEDYCUS - майстор
Лентовия шлайф го взех. Доволен съм и от цената и качеството на изработка. При пробата работи много тихо без вибрации и е много удобно за стационарна работа, има и реглаж на обороти. :drinkers:
Kumay - майстор
Със здраве да си го ползваш!
Безаварийна работа! :santagrin:
stiv1961 - майстор
Честито :) Дядо Мраз е дошъл по- рано при теб.Безаварийно плзване :)
ZEDYCUS - майстор
:-D Дядо Коледа мина първи. Мерси за пожеланията. Приятно изкарване на Нова Година. :partyman:
comunikator - специалист
Малко остаряла тема но все пак:
Ако някой има ренде Байкал може ли да ми каже от къде могат да се закупят резервни ножчета и дали са съвместими с някой друг модел ножчета?
EDI - майстор
Мисля ,че са стандартни 82х5,5.
comunikator - специалист
А по принцип къде ги продават по големите хипермаркети има ли?
EDI - майстор
Навсякъде има и на всякакви цени.Като почнеш от 2 лева комплекта, та до 17 за БОШ-овски.Ама премери си старите все пак.
Chefo77 - майстор
Аз използвам на Райдър, евтини и съвсем не лоши. Последният път си взех 3 комплекта, че докато намеря ...

Тема "Лентов шлайф- Спарки= Байкал ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: