Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Вадим Владимиров - специалист
Уби желанието ми да ти дам съвет, като видях с какво ще си правиш покрива.
Успех! :)
Ще ти трябва!
stenmark - специалист
Не с лошото Вадиме.В крайна сметка не всеки харесва метални керемиди.И ако си забелязал той е нахвърлил идеи които съм сигурен че доста ще промени.Това за бетона и камъните как разбра че е по здраво,и тази къща незаконно ли ще се строи.Мисля че от там първо да се почне.
И защо да си го прави с метални? Може и с битумни керемиди. Но не на "Изола Петров". Това ми беше намека. :wink:
Стефчо, аз правя покриви. Кеф ти с метални керемиди, кеф ти с битумни керемиди, кеф ти с полимерни керемиди, кеф ти с керамични, кеф ти с бетонни. :) :partyman:
Но не разбирам мазохизма при хората по отношение на собствената си къща. Нали го прави за себе си! Да си го направи както трябва. И това се отнася не само за покрива, а и за останалата част на къщата.
Това е от друг форум.
gogol
Re: Хидроизолации с гаранция и кочество
29-03-2008 - 08:50:46 IP/Host: 90.154.202.---
Регистриран: преди 6 години
Още ползвате изола петров?И гарантирате 5-10 години.?
Мазохизъм ли що ли...?
Какви гаранции поемате?И как ще ви открием после?
В БГ единственото нещо с което може да се оправдаеш е БДС.....?!
Битум на атм.условия и влияния държи без поправки около 4 години,после има нужда от поправки макар и локални.
А и колега би ли ми казъл кой те е учил на полагането при факта че предлагаш еднопластов битум...
Четете поне книги....?МОЛЯ...?!?

Чест и почитание
Глупавите и посредствени хора неблагодарно омаловажават труда на другите, умните и способните го оценяват и се възползват от него с благодарност.
ProvideR - специалист
Много сте критични! Питам, защото не съм наясно и определено имам не толкова развит представа за матераиалите.
Ако все пак искате да ми помогнете, можете да го направите!

Вилата няма да е понече от 20 кв.м (2 етажа).
И понеже съм наясно с материалите затова те съветвам без "Изола Петров". С какво още мога да ти помогна?
ProvideR - специалист
Вадим Владимиров написа:
И понеже съм наясно с материалите затова те съветвам без "Изола Петров". С какво още мога да ти помогна?
А какво мога да сложа на малка вила? Възможно най-евтино и лесно за поставяне!
На каква цена ти идват битумните керемиди?
VLADO66 - майстор
ProvideR написа:

Линокром тропик ТКП 4.6
barborino - специалист
VLADO66 написа:
ProvideR написа:

Линокром тропик ТКП 4.6
Само? :?
VLADO66 - майстор
Под Линокрома върху OSB се полага пародифузна мембрана.Това е най-евтиното което може да ти свърши работа.Лепи се при надулучната пола,снадките и другата общивка с полиуретанов уплътнител след като в областта на залепване се отстрани найлона отдолу.На снадките се кове с пирони за шнидли.

Тема "Къща до 50 кв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: