• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте!Оглеждам се за един пневматичен такер,и все не се решавам.Тези дни докато се колебая и изтървах един пневматичен Макита 505 за 100 лв.Сега се спрях на този,какво ви е мнението?

http://olx.bg/pnevmatichen-taker-2-v-1-i45756879
griffin - майстор
стария дизайн на главата с винтове, новите са с палец като макитата дет си пропуснал :-)
тоя изглежда 1 към 1 с тоя на лидъл само дет главата е като по стария им модел.
Иначе за макитата може и да не си се минал и аз се бях засилил към един но като прерових нета и се отказах.
Chefo77 - майстор
griffin написа:
стария дизайн на главата с винтове, новите са с палец като макитата дет си пропуснал :-)
тоя изглежда 1 към 1 с тоя на лидъл само дет главата е като по стария им модел.
Иначе за макитата може и да не си се минал и аз се бях засилил към един но като прерових нета и се отказах.
Може само да се надява, че няма да е същия боклук като Лидлския ... :wink:
А ако Макитата е била в добро състояние, със сигурност я е изтървал. Да не намери лошо мнение за нея из нетЯ? :)
griffin - майстор
много за това се отказах да налея толко пари в нея
Chefo77 - майстор
griffin написа:
много за това се отказах да налея толко пари в нея
Е сподели де. Защото аз 3 години не успях да намеря за какво да се ядосам с нея, докато за Лидлските боклуци ми трябваха общо взето по 15-ина секунди ... Колеги, които ползват такива също не съм чул да се оплакват, пък за мнението на Ники изобщо няма да го коментирам - вероятно в техния сервиз изобщо не могат да погледнат друго от такива такери ... :wink:
Между другото, ако решиш да се разделиш с Аксминстер-а, имай ме предвид :wink:
Вадим Владимиров - специалист
+1 за Макита-та. Просто трябва да се смазва по-често.
griffin - майстор
Еми чефо има мнения в нета просто се разтърси, не са на български де но имам достатъчно да ме откаже :-). Все пак от 40-50 лири до 80-90 лири има бая голяма разлика като цена :-) . Иначе акса не си го давам че е и с резервно бутало :-). Ако се наложи пак бих зел тая марка ама това си е мое мнение.
Kumay - майстор
griffin написа:
Еми чефо има мнения в нета просто се разтърси, не са на български де но имам достатъчно да ме откаже :-)
Не съм чел из нета за AF505, но имам наблюдения в сервиза!
Модела излезе преди около 5 години. Нямам точна справка колко сме продали, но са между 250 и 300.
Досега имаме сменен САМО един ударник! На кого е такера - да си признае сам! :lol:
Защото май се оказа, че причината за повредата са пироните на друга марка! :wink:
Георги Иванов(алцек) - специалист
И все пак не разбрах заслужава ли си да взема този жълтур.пише състояние ново,но за гаранция и дума не се споменава.С такера няма да се работи като в мебелна фирма,а ще се ползва от време навреме.Имам един механичен от тези от Кауфланд,но става да забивам скоби в сирене.
Kumay - майстор
Не съм работил с тях, но от това което съм виждал от тази марка - за нищо не стават! То май само по пазарите се продават, ако не греша... :axe:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: