Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
MamaMy - майстор
То по това време немаше офис. Уърд и Ексел имам по отделно.Ако обаче трябва да се пусне интернет гредата е голяма. Имам една Тошиба Сателит на която всичко е читаво. Дори и подкарах 98, но интернета не можах да го преборя.
Gnus - специалист
Уърд и ексел имаше поотделно, но наред с тях имаше още един офис пакет - MS Works (това си е оксиморон).
hidrazin - майстор
Човека вече е осигурен и с уърд и с ексел. :-D Сега остава да чакаме резултати.
:partyman:
6ani - напреднал
Днес включих бараката :-D

Иначе има малко забавяне. Трябва ми флопи с USB за да кача файловете от съвременен компютър на дискети. Ще видя ако на някой му е останало от едно време, ако не за 10 лв втора употреба :-D

Прикачен файл

DSC_0216.jpg
hidrazin - майстор
Гледам май и батерията е за смяна? Ако решиш да го клокнеш не се притеснявай. Ако се изпържи ми се намират все още такива процесори. Ей сега бръкнах тук-там. Сигурно имам и още поне 20-тина. :-D
Между другото се оказа че имам и някакъв по-рядък и колекционерски модел на 386 - ето този. Въобще не знаех че е 386. :?
http://www.cpu-collection.de/?l0=i&i=2263&sd=1

Изображение

ArturDent - Почти Безобиден
MamaMy написа:
То по това време немаше офис. Уърд и Ексел имам по отделно.
А офис имаше, но се инсталираха отделно.
montoya - майстор
hidrazin написа:
Мисля че ТОВА ще ти свърши работа. Приготви си достатъчно количество читави дискети. :-D
От чисто любопитство го изтеглих да видя какво има в архива, оказа се криптиран :?
hidrazin - майстор
montoya написа:
...От чисто любопитство го изтеглих да видя какво има в архива, оказа се криптиран :?
Естествено че съм му сложил парола.
Johny - майстор
И кое му е естественото, след като го споделяш?!
hidrazin - майстор
Ами не точно споделяне. Паролата съм му я пратил. Все пак май трябваше само на лични да му го пратя. :? Доколкото знам спират да го продават 2008-а година но все още не е свободен пък и някои неща все още работят с него. :-D

Тема "Стар компютър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: