• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Слагал съм само кръглата със стеснение и не съм забелязал да хлопа. А Райдера има много къс и твърд кабел- окло 1,5м.
Благодаря, колега, ще го взема, ще го пробвам, пък ако не ми хареса ще го върна и по-нататък ще взема спаркито!
stan73 - майстор
И аз имам лидълският пистолет за горещ въздух, потвърждавам - изработката е добра, добре работи, доволен съм. Преди имах една Агойома, ли Акита ли беше (от Метро), но и изгоря нагревателя след около 5 години ползване (предимно за палене на барбекю, но и няколко пъти я ползвах за нагряване на отходни тръби). Но като цяло - изработката и звука на лидълският са доста по-добри, а и кабелът е дълъг.

П.П. Днес си купих пистолета за силикон и салами за 7 лева. Много ми харесва и е доста по-добре направен от предният ми...
razli4en73 - специалист
Аз също имам пистолета за горещ въздух от около година,ползвал съм го доста за какво ли не.Доволен.
choko - специалист
Каква е очакваната цена на пистолета за горещ въздух?
griffin - майстор
тука го пускат на 12 евро
choko - специалист
Извън темата, Някой да има излишен накрайник от изгорял пистолет за горещ въздух ?
ribnikolaevi - майстор
choko написа:
Извън темата, Някой да има излишен накрайник от изгорял пистолет за горещ въздух ?
Намират ми се доста. Какъв точно ти трябва?
prascho - майстор
От 12 пускат още малко техника. Я раздуйте как стой въпроса с качеството на винтоверта и пробивните клещи..

http://broshura.lidl.bg/47089828-4442-4 ... l5.html#/1

Благодаря.
ferrari4456 - специалист
Като гледам колко добри неща има веднага отмъквам ножиците за ламарина, гаечните ключове и пистолета за горещия въздух.
Някой нещо за пасатора и блендера, ако преди са пускани?
EDI - майстор
За винтоврътката :lol: имаше добри отзиви, т.е. за парите си е много добре.Аз гледам ножиците за ламарина, добре изглеждат поне на хартия.Ключовете също са добри пари за домашно ползване.Клещите какво, на вид биват.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: