koveslav написа:Аз пък се чудя защо "пълните" тухлитемога да отговоря за себе си (като предполагам, че отговорът няма да важи само за мен) - когато не съм правил нещо търся допълнителна здравина за застраховка, дори логиката да ми подсказва, че такава не е необходима
не забравяй и фактора "така ми казаха, така го направих"
 та затова питам макар че и аз за себе си си мисля че 15-ка е напълно достатъчна
 та затова питам макар че и аз за себе си си мисля че 15-ка е напълно достатъчна  вече реших че и моите блокчета ще са с тези размери а и ако не ме лъже паметта бяха между 1-2 лв?! Правилно ли си мисля да ги режа с диск за неметал ? трудно ли се режат и имали някакви тънкости че да намаля брака , не съм работил с такива до сега?
 вече реших че и моите блокчета ще са с тези размери а и ако не ме лъже паметта бяха между 1-2 лв?! Правилно ли си мисля да ги режа с диск за неметал ? трудно ли се режат и имали някакви тънкости че да намаля брака , не съм работил с такива до сега?

Браво на мен много ми хареса как си го направил.
  Браво на мен много ми хареса как си го направил. (и туктам са малко криви особено тая на която се изгражда основата на ббк-то (с бетоновите блокчета)
 (и туктам са малко криви особено тая на която се изгражда основата на ббк-то (с бетоновите блокчета) )
 )