Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
koveslav - майстор
Някъде съм виждал подобно устройство на домашно-правен електрожен,изпълнено с автомобилна бобина.Скоро имаше и в продавалника някакъв подобен апарат,и при него се виждаше автомобилна високоволтова бобина.Не знам обаче колко добре работят и дали лесно палят.
koveslav - майстор
Хайдеее - и Гардения вече продава инверторни електрожени.Накрая ще излезе,че ония с дръпнатите очички ги произвеждат за забавление,докато почиват.Май вече наистина няма фирма,която да не продава инверторни електрожени....
koveslav - майстор
Ето такава хибридна горелка се получи на финала-и с кранче и с бутон.Вече мога да работя с нея с всякакъв апарат.На всичкото отгоре работи :D

Прикачен файл

Photo0274.jpg
pansim - майстор
Това е истината за такъв тип инвертор
Вече имаш предгаз и постгаз :partyman:
Към колегата Драгозов, би ли ми дал координатите си, че искам да си купя от теб инверторен електрожен и соларна маска?
koveslav - майстор
Аз и с бутона и клапана го правех това с предгаза и постгаза,но в някои ситуации е неудобно да държиш постоянно бутона.Мислех да слагам ключе вместо бутона,но превес взе желанието ми да съм мобилен и с по-малко оборудване.Имам работа с машинката и в автоработилницата и в железарската и вкъщи и на обект.Защо и аргончето да не е в багажника и да е в бойна готовност.Електрожен,аргон,ъглошлайф,бормашина,свредла,дискове електроди,стяги,редуцир-всичко вече е в три малки куфара+бутилката с аргон.Най-голям обем заема шлема за заваряване :D
dragozow - майстор
reni2004 написа:
Към колегата Драгозов, би ли ми дал координатите си, че искам да си купя от теб инверторен електрожен и соларна маска?
София, бул. Владимир Вазов 126, 0898798624 (Калоян), там съм от 8 до 16 часа, но звънни преди да дойдеш за всеки случай.
agj - майстор
koveslav написа:
Ето такава хибридна горелка се получи на финала-и с кранче и с бутон.Вече мога да работя с нея с всякакъв апарат.На всичкото отгоре работи :D
Горелката е станала чудна ,направо като оригинална е! =D> Поздравления ! И успех в тренировките! :partyman:
sian - специалист
От къде дa си купя горелкa с крaнче, и дa не е скъпa.
koveslav - майстор
sian написа:
От къде дa си купя горелкa с крaнче, и дa не е скъпa.
Пия бира :D :D :D Пиши на лични,да спазваме правилата,че чат-пат попрекаляваме.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: