s_toshkov написа: Къде е проблема според вас ?Уреда е нов на по-малко от 2 седмицаПроблема е в уреда според мен.Не знам аз колко пара си го взел но тва са големи боклуци.Миналата година се бях спрял на този но реших да попитам тук и ако не ми бяха обяснили как стои въпроса с устройството на машинката щях да се нахакам много яко.
мнението е от първата страница на темата. viewtopic.php?f=29&t=36174
Цитирам:"В една друга тема видях, че има още хора, мераклии, които искат да се пробват с това, което Мега рекламира. Постнах там, но ще копирам мнението си тук, за да не се излъже някой.
Не купувайте този боклук!
Аз се минах с два.
Не е с електромагнитен клапан, а моторче, което посредством 5 зъбни колелца/от някаква мека пластмаса, които често се разместват/ отваря или затваря. Програмите му са както се виждат на снимката - само в 6 ам, само в 7 ам, 6 ам и 6 рм, 7 ам и 7 рм по 15, 30 и 60 мин всяко. За двата клапана е по отделно. Като дните от седмицата мисля, че се програмират - всеки ден, през ден, през два дни, през три дни, през четири и така до седем. Батериите се харчат като топъл хляб, спира в каквото си иска положение/аз разкачах тръби в 2 посред нощите, защото спря в отворено положение/ и няма начин да го завъртиш ръчно. Най-големия проблем е, че не знам какво се случва с тялото на клапана/което всъщност представлява сферичн кран, ама от пластмаса/, но след 2 седмици се движи толкова трудно, че моторчето не може да се справи и само харчи батерии. Има си някакви датчици, крайни изключватели, които му казват кога да спре да се върти и ако не се задействат след 20-на секунди, изписва някаква грешка на екрана и опитва отново.
Не си заслужава нито парите, нито нервите. За мен това са боклуци, който са били за изхвърляне, но ... сещате се. Не купувайте."