Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ferrari4456 - специалист
Поствам го тук, чудех се в ел.инструменти или тук, но...
Трябват ми гаечни ключове от 8-22 да кажем и в момента търся какво да избера.Работих до сега с някакви еднодневки от вилаз единични, но искам да си взема нещо хубаво този път.
Принципно бих дал около 50лв за един такъв комплект.
Някой може ли да препоръча нещо?
Благодаря предварително!
fox_vt - майстор
Ако не държиш да са непременно гаечни може да си вземеш звездогаечни повече място заемат но от хубава марка почти нямат чупене.Е цената няма да е 50 лв обаче.
thinkpad - майстор
Топмастер са на най-народни цени май, като все още са с поносимо качество. На работата търкалям един техен комплект, нищо не ми се е чупило.
komstiza - специалист
Аз ползвам различни марки,но бих ти препоръчал румънските IUS.Нямат грешка и са на добра цена.
http://www.profimashini.com/home/catego ... 0%B1%D1%80
marian1 - майстор
утре е неделя, защо не се разходиш до битака - там за без пари ще си купиш - български и руски - много по здрави от част от предлаганите ти тук :wink: Цените са от 0,5 - 1 -2лв :lol: Народни от народната република
ferrari4456 - специалист
За момента съм се насочил към звездогаечни на Kronus от 6 до 22/17бр. с код 616266.Някой може ли да изкаже нещо за качеството им на изработка и тези неща?

@maptod- благодаря за линка
@marian1- то до сега все с ключове от 1-2 лв работя и като ти трябва нещо все няма :lol:

Благодаря на всички за отговорите!
Приятна вечер!

Тема "Гаечни ключове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: