Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Sharkolia - специалист
iivanov написа:
Айде сега погледни в продавалника, колко откровени ментета я имат тази лепенка....
Тва означава ли ,че след като в България е пълно с ментета и аз мога да започна да правя ментета? Според мен не. А Пансим е един от радетелите тук на оригиналите нали?
Аз него не го познавам лично и ми е трудно да кажа "неговата дума е закон за мен и аз му вярвам сляпо"
Мое мнение и аз не задължавам никого с него :)
agj - майстор
dragozow написа:
Има и нещо друго за машините в преебалника, продават без фискален бон, което си е данъчно нарушение. ....
Стига вече бе! :x Все едно и също повтаряте и ти и Пансим !А да не би Пансим да продава с фиксален бон !? :shock:
Нали уж тук в този форум е НАЙ ВАЖНО - името и репутацията !
Последна промяна от agj на нед юни 15, 2014 4:08 pm, променено общо 1 път.
agj - майстор
Тани написа:
Пичове, вече съвсем се обърках къде се намирам!
На мен пък напълно ми се изясни къде се НАМИРАМ !
dragozow - майстор
agj написа:
dragozow написа:
Има и нещо друго за машините в преебалника, продават без фискален бон, което си е данъчно нарушение. ....
Стига вече бе! :x Все едно и също повтаряте и ти и Пансим !А да не би Пансим да продава с фиксален бон !? :shock:
Нали уж тук в този форум е НАЙ ВАЖНО - името и репутацията !
Нямам представа за него, аз нося отговорност за мен. Все едно и също сме повтаряли, аз не казвам на никой да купи насила. Просто са малко местата където ще ти обърнат достатъчно внимание и ще си извадят няколко мостри на машини да си правиш сравнение. Хубава машина, дълги кабели, голяма гаранция, бърз сервиз, това търсят хората. Който има 2 000 лв отива за Fronius, макар че от китайските има машини по повече пари и не е като да не се продават. Репутацията я дават клиентите.
agj - майстор
dragozow написа:
Нямам представа за него, аз нося отговорност за мен. Все едно и също сме повтаряли, аз не казвам на никой да купи насила. Просто са малко местата където ще ти обърнат достатъчно внимание и ще си извадят няколко мостри на машини да си правиш сравнение.
Малко са да!Но ги има ! Но за разлика от теб ги няма тук да се правят реклама!
dragozow - майстор
Аз нямам нужда да си правя реклама тук, където трябва си плащам за това. По-скоро в теб има някаква завист, което си е типична българска черта.
agj - майстор
dragozow написа:
Аз нямам нужда да си правя реклама тук, където трябва си плащам за това. По-скоро в теб има някаква завист, което си е типична българска черта.
И на кого да завиждам - на теб ,на Пансим или който и да е друг !Нито се занимавам с търговия нито с производство - обикновен потребител на тоя форум съм,и един обикновен гражданин на тая държава в която правила и закони НЯМА!
dragozow - майстор
Дразниш се на мен, дразниш се на панисим, дразниш се че някой ти е осрал темата. Ми мен какво ми пука че ти се дразниш? Аз като се дразня не пиша и не чета. Нали си имаш твоя тема, пиши си сам, аз ти обещавам че няма да пиша в нея и ще помоля и панисим. Айде стига вече, спирам да ти отговарям за да не се дразниш...гражданино.
agj - майстор
dragozow написа:
Дразниш се на мен, дразниш се на панисим, дразниш се че някой ти е осрал темата. Ми мен какво ми пука че ти се дразниш? Аз като се дразня не пиша и не чета. Нали си имаш твоя тема, пиши си сам, аз ти обещавам че няма да пиша в нея и ще помоля и панисим. Айде стига вече, спирам да ти отговарям за да не се дразниш...гражданино.
Не мога де не се дразня след като не се спазват правилата!
iivanov - майстор
Пансим не го познавам лично и мнението съм си го съставил, както от изявите му, така и от мнението на потребителите.Тезата, която поддържам е , че лепенката не прави качеството.За мен е без значение кой, как и къде произвежда нещо, стига това нещо да си изпълнява функциите, в обявените параметри..
Ангеле, ти, като радетел за разпространението на китайските инвертори, ще ти задам директен въпрос и искам директен отговор.Всички китайски инвертори ли стават за работа? И не за някаква работа, а за качествена, надеждна и срочна.Машина на която мога да разчитам.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: