• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
И аз чаках оберфрезата от февруари, но май ще си остана с чакането, като направя анализ колко от новите продукти от 2013, вообще не стигнаха до нашите лидъли.
stan73 - майстор
Бъджетската също трябва да е добра. Ако искаш - попитай Градският ми за лични впечатления.
mitko64 - майстор
Благодаря за предложението, но последно се спрях на нещо поне 1500w и цанга12мм.Тази лидълската е по- скоро за резерва и повече за мобилност.
ZEDYCUS - майстор
Днес минах случайно през Лидл Смирненски. Оказа се, че има локална промоция от понеделник на едни малки гедорета 1/4 29 части намалени от 44 на 22лв, та отмъкнах едно. Останали са някъде към 10на броя още все разпечатани. Добре изглежда, стабилно и здраво. На Овим производство. :partyman:
anabolicbeast - специалист
Следващата седмица големия ъглошлайф и комплекта отвертки(ако са ADW) са за мен! Макар и със закъснение дойдоха и тук! :partyman:
monster18 - специалист
Къде видяхте промоциите за следващата седмица
prascho - майстор
На сайта им са качили брошурата:
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_26?e=9356139/8244129

Сравнително малко неща пускат сега. Ъглошлайф, битове и отверки, менгеме и ножчето.....Имаме един ъглошлайф на Елтос /сигурно на 20 години/, та за 90 лв нов звучи добре. Ако е читав.
dpp - специалист
prascho написа:
.Имаме един ъглошлайф на Елтос /сигурно на 20 години/, та за 90 лв нов звучи добре. Ако е читав.
Ако работи Елтос-а си карай с него - тоя няма да е по-добър верУй ми.. :-D
juvesan - специалист
В тази връзка как са дисковете за шлайфа или диамантеният - някакви отзиви? Защото и аз ще се наредя за шлайфа - на мен поне ми откраднаха всичко, когато ми разбиха избата и нямам терзанията на колегата с Елтоса ... :rolleyes:
nanobanano - специалист
За ендоскопа струва ли си или има по-добри предложения за тези пари?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: