• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
tottenham - специалист
някой може ли да сподели как се процедира ако ти се спука гипсова мазилка на стената (мн тънко почти незабележима)? казаха ми, че пукнатината се издълбавала мн тънко с шпакла и с гипс .. отново се нанася.
dobromir.marinov - специалист
Аз ги издълбавам и шпакловам с лента.Експериментирал съм като слагам лента до някъде,и след около месец там където няма лента отново се напуква.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"...как се процедира ако ти се спука гипсова мазилка на стената (мн тънко почти незабележима)? ..."
Гледам другаде. Сериозно :) Що за мания!
:? Я, като е станало дума за дребни почти незабележими ... още ли ползваш коректор за почти незабележимото петънце вдясно на брадичката? :wink:
housedoktor - майстор
С акрилен кит,предпочитам Den Braven.После боядисваш внимателно и готово.Акрилният кит е еластичен
Tisho - специалист
И аз имам същият проблем пробвах с акрилен силикон може би това има предвид housedoktor за вътрешно фугиране ама лошото е че си личи къде е слаган понеже стените ми са бели и колкото пъти да го мина с латекс не става и сега съм решил да събарям шпакловката и да облицовам с декоративните тухли където ги продават в мосю бриколаж при мен проблема явно се получава от камината ми защото е на 30см от стената и от голямата топлина се напука цялата стена няколко варианта пробвах и няма ефект последният беше със силикона ама нещо не ми се понрави и така
tottenham - специалист
благодаря за отговорите.

редактирано. без обидни нападки към участници във форума!
housedoktor - майстор
Нанасяш мнооого внимателно ипосле с гладък и мек навлажнен парцал обираш остатъка извън пукнатината.А това ,че е бяло само ти помага-няма да боядисваш после.
и при мен се получи с акрилен силикон. след като го нанесох използвах парченце изрязано от пластмасова бутилка и махнах излишното. когато изсъхна го боядисах (и при мен е бяло, но силикона сивееше) и вече не си личи нищо.
dobromir.marinov - специалист
Като отвори дума за акрилния кит,скоро купих кит на мастерс -китосах след 5-6 часа боядисах ,след два дни латекса и кита -на юфка.Пак в магазина нов кит пак на същите китосвам на следващия ден боя ,след два дни пак юфка третия път ползвах унифор-стана.
Тани - модератор
И с Диспопласт ще стане! Хваща за всичко , съхне бързо и нямаш проблеми с боядисването!
  • 1
  • 2

Тема "пукнатина в гипсова мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: