• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
gosho86 - напреднал
на тези мултиустройства има паднаха доста цените, за по 65лв вече може да си купиш. А на тази цена си заслужава.
http://jelezaria.com/category/98/multif ... nalni.html
anabolicbeast - специалист
gosho86 написа:
на тези мултиустройства има паднаха доста цените, за по 65лв вече може да си купиш. А на тази цена си заслужава.
Конкретния модел за 65 лева е на Райдер, със съмнителни качества и макар и на промоция тук е скъп - виждал съм го и за 50 лева!
gosho86 - напреднал
anabolicbeast написа:
gosho86 написа:
Конкретния модел за 65 лева е на Райдер, със съмнителни качества и макар и на промоция тук е скъп - виждал съм го и за 50 лева!

Къде го има за 50, даже и втора употреба не го намирам за толкова? Решил съм да си взимам вече.
shotik - майстор
Моето питания за този вид инструмент са - дали с приставка за шлайфане с шкурка може да се изчисти шината на капла на велосипед ,без да се свалят спиците - да се обикаля около ниплите и да се почисти шината ? Има ли приставка за полиране тази машина ?

Питането ми за тези ,които имат опит с работа с този уред,практически какво са видели.
griffin - майстор
Shotik има абразивни четки за дрелка, едни червени и сини перца имат по спомен, има такива като малка камбанка според мен много по лесно ще стигнеш между спиците.
shotik - майстор
Опитвам и с двата модела ,но резултатите са лоши и затова попитах тук, за работата на реноватора.вероятно ще търкам на ръка,пък каквото стане.
bimbaeco - майстор
Като ми се налага да шкуря труднодостъпни места или леко заоблени детайли, си режа лентичка шкурка, хващам я в двата края и дърпам наляво-надясно. Почистването става изненадващо бързо, а с малко повече внимание заоблянето е симетрично. Не знам дали това ще помогне, но при мен дава резултати.
shotik - майстор
bimbaeco написа:
Като ми се налага да шкуря труднодостъпни места или леко заоблени детайли, си режа лентичка шкурка, хващам я в двата края и дърпам наляво-надясно. Почистването става изненадващо бързо, а с малко повече внимание заоблянето е симетрично. Не знам дали това ще помогне, но при мен дава резултати.

Вероятно ще е така,профилът на шината е заоблен и абразивния инструмент опира и сваля на малък участък,даже е като линия,ще търся подходяща шкурка - 80,120 и т.н ,да мога да почистя и колкото може да се полира, а и друго -с абразивните инструменти закрепени на машини ,видях ,че са повредили ниплите на спиците.
Lisko - майстор
Моя мултитул го взех само защото беше супер намален. Преди това не бях много сигурен, че ще го ползвам. В интерес на истината за рязане не съм го ползвал нито веднъж, но за шлайфане, както вече някой писа "на дребни неща" - много го ползвам.
Предполагам че освен за рязане на пирони в процепи, едно друго полезно приложение е за рязане на дупки в гипсокартон. Не че няма начин и без него, но с него, предполагам че една квадратна дупка за контакт ще стане по-красиво отколкото със зеге. Ся... колко е важно такава дупка да е красива е вече друга опера.
Bojidar_Donev - специалист
За полировка на каквито и да е никелирани , хромирани и прочие детайли бих препоръчал стара лично изпитана от мен техника : В купа слагаш сух цимент намокряш (най-добре вълнен но може и с гъба) парцал топваш го в купичката и с кръгообразни движения без много натиск търкаш детайла до постигане на желания резултат :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Я вижте това чудо - Реноватор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: