• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
stepoff - специалист
Здравейте,бихте ли ме посъветвали от къде в София или в Бургас да купя комплект метчици ,но за лява резба.Ако някой е попадал на това което търся нека сподели.
На женките, ЧЕСТИТ 8 март !!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"На женките, ЧЕСТИТ 8 март !!!"
Някакъв нов български език ли има или си си простаче?
Впрочем, безкрайно ми е интересно какво представляват в дълбочина индивидите от женски пол, кефещи се на "женки". Та ако можеш да ме уредиш с познанство. Благодаря предварително.
stepoff - специалист
n_a написа:
"На женките, ЧЕСТИТ 8 март !!!"
Някакъв нов български език ли има или си си простаче?
Впрочем, безкрайно ми е интересно какво представляват в дълбочина индивидите от женски пол, кефещи се на "женки". Та ако можеш да ме уредиш с познанство. Благодаря предварително.
абе "приятелю".........стани от русенския креват и ходи до книжарницата и си вземи книжка но не за оцветяване аз за разговорен-приятелски език,вместо да даваш "титли" на "простачетата"!!! Почти неиздържам да не спомена за "ГОРЪТЪ" И "РЕКЪТЪ" че даже и за живото сътворилата ,така нужна "ВОДЪ" . Не ме възприемай кофти......всъщност не ми липсваш,освен ако си завършил Българска-строга Филология,но пак явно имаш пропуски,мамка му.Абе нали едни и същи списания четем и кабелната е преведена на удобен за теб и мен език.Ако нещо не си разбрал ,да ти подчертая най важното.Сега бързо до денонощния за два HAINEKENA.
П.п.колкото до познанството......ще те уредим.Колко по евтини присъствия сме оправили,че теб ли ще те пропуснем.Желаната от теб"Дълбочина".....мисля първо да изпиташ състоянието си в различна надморска височина.СЯДАЙ.Или ти е за втори път или е въпрос на време да режеш "БоБи". Като ходиш за бира вземи и мазило .Казват помагало за налягането при нахлуването.Я сега кажи за метчика.......помниш ли с лява резба трябва да е ,че едно момче като теб се опита да ползва така неприсъщата му "химикалка" (само за теб-КЛАВИАТУРА) НИЩО ЛИЧНО (това и аз не знам защо ти го пиша).Можеш да целунеш булката.
На невинните се извинявам ако съм преиграл.
Тани - модератор
Явно си голям фен на високо интелигентния Нед от Биг Брадър! Жалко че не съм на вашето ниво и не можах да разбера , какво си искал да кажеш в предния си пост!
velsi - Почетен майстор
И аз не разбрах много, дори мислех да затрия първия пост още вчера при появата му, но като се замисля пък то това лесно може да се уреди. :-D

Колкото до левите метчици не съм убеден, че се продават свободно по железариите. Предимно заради нулевото търсене. Най-добре UNIOR да каже дали из габровско могат да се намерят. Там има доста заводи за инструментална екипировка със собствени фирмени магазини. И да каже какви размери го интересуват, защото готови комплекти от леви метчици със сигурност не съществуват.
Харалампи - специалист
Левите метчици са полезни за вадене на скъсани болтове и шпилки с развалена резба. Ако можем да намерим от нейде не е лошо да се снабдим всички с по един комплект.
LazarGanev - "Велик майстор"
Харалампи, ваденето на скъсани шпилки става с подобни инструменти, но те са конусни, а не обикновени метчици за лява резба.
Харалампи - специалист
Начи нещо съм се заблудил. Ако навиеш резба в болта и след това зюавиеш винт с лява резба няма ли с него да можеш да развиеш скъсаният болт. Мисля че съм виждал подобна техника на времето. Не съм имал предвид че с метчика ще се вади болта.
Последна промяна от Харалампи на пон мар 10, 2008 10:18 pm, променено общо 1 път.
Борис - специалист
Един не разбрал и затова иска да трие , друг не бил на ниво , третия на всяка манджа ... . Човекът си е задал съвсем конкретно въпроса , като е добавил и поздрав , и кой се обиди ? Май нито една "женка" . Stepoff,търси в Бургас ,на бул."Янко Комитов" , от кръстовището за КАТ в посока Практикер . Има на няколко места , на првата спирка още е едното , има табели .
stepoff - специалист
Борис написа:
Един не разбрал и затова иска да трие , друг не бил на ниво , третия на всяка манджа ... . Човекът си е задал съвсем конкретно въпроса , като е добавил и поздрав , и кой се обиди ? Май нито една "женка" . Stepoff,търси в Бургас ,на бул."Янко Комитов" , от кръстовището за КАТ в посока Практикер . Има на няколко места , на првата спирка още е едното , има табели .
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛЮ !!!
още утре ще мина от там за да проверя.
Дано има това което търся.
П.п ТО НЕ БИЛО МНОГО ТРУДНО ДА СЕ ОТГОВАРЯ!!!

VELSI,ТАНЕ искам още веднъж да се извиня,СЪЖАЛЯВАМ
  • 1
  • 2

Тема "МЕТЧИК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: