Вярно, много бързо се развива, преди три дена колтучих и привързвах, нямаше нищо. Ридомила го направих в четворна доза, ще видим. Вчера поливах, че капковото няма кой да ми го направи
, сега ще ги засуша, и само пръскане.

iivanov написа:Kuger,в една карнобатска агроаптека ми казаха, че ридомила вече не действа.Каката, която го каза, заяви, че е изпробвано в нейната градина.Възможно е местните патогени да са развили резистентност, заради прекомерна или неправилна употреба. Имай го в предвид.Само това ми беше под ръка. Понеделник ще бягам до аптеката.
iivanov написа:Доколкото разбрах актуална комбинация(против комбинациите съм) по вашия край е акробат + и скор.Но скорът е с доста дълга карантина, така че без него.Редувай с верита и куадрис.Колко е? Домати скоро няма да бера, поне не близките 20-30 дена.
hidrazin написа: Болестта се развива много бързо.Така беше и при мен-много бързо,даже не повървах на очите си.
kuger написа: Видях го, 30 дена. Ама го дават за друг вид мана?За алтернария е.Всъщност картофената мана всичко я бори-алтернарията е проблема.И по-точно дългата карантина на системните препарати, за борба с нея.Затова сега се вземат мерки.Миналата година нямах мана, но алтернария, колкото ти душа иска.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: