• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Някой има ли някакво мнение за тези плевенски пелети ЦЪК
geniya - специалист
Трябва да взимам пелети, но имат малко по-дълги около 35мм и по-къси 20-25мм.Кое е за предпочитане.Дългите съм ги пробвал не задръстват и горят супер, но пробата е една торба.
jabata - специалист
Дължината не е толкова от значение, а качеството. Това което задръства горелката са некачествени пелети.
Иначе дължината оказва индиректно влияние върху мощността, поне при мене беше така. При по-късите, при едно завъртане на шнека попадат повече пелети, и оттам мощността е по-висока, така че трябваше да я намалявам ръчно.
djeko - специалист
Колеги,някой горил ли е пелети на Проджето- Разлог?Моля за мнение относно качеството им .
digitalpr - специалист
Миналата зима горих разложки. Нямам забележки. За тази зима пак съм заредил такива.

Дължината на пелетите има з ачение, дотолкова че ако дълга пелета застане напреки на тръбата по коята падат в горелката, задръства и следващите и горелката гасне след няколко опита, а тръбата е пълна с пелети. Случвало ми се е нянолко път, но не е кой знае какъв проблем
mr_mitko - напреднал
Да колега,аз горих пелети на Проджетто.Доволен съм общо взето,като изключим повечето пепел,която се отлага.Но сравнението ми е със Шфайнхофер (Австрийските),които горих през 2012.Ако имаш някакво инфо за сегашната цена на Разлог и за евентуални доставки-моля сподели.Поздрави!
djeko - специалист
Имам оферта за 350 лв на тон с доставка до домът ми.Аз сам от град до Варна ,така че който е по близо до Разлог може да докара и по-добра цена.Тази цена обаче е до края на тази седмица,от другата седмица се качват с около 20 лв.
digitalpr - специалист
Съвсем прилична цена, щом е с транспорта.
mimitoni - специалист
Здравейте колеги. Производител с. Пролом карловско ми предлага пелети от чист бук. Някой има ли мнение за букови пелети. Калоричност пепел шлака. Отоплявам се с камина БУРНИТ 23квт. А някой ползва ли седмичното програмиране.Благодаря предварително.
digitalpr - специалист
Нали уж скравенските са от букови. Аз съм много доволен от тях.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: