• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
+1 Няма как матрица с реални 2.0MegaPixel да се сложи в камера и да се продава на такава цена, макар и в Китай. Или е с интерполирана, или е лъжа. Ама то няма значение де.
:partyman:
kuuuuuul - майстор
То това дето се продава тук идва пак от Китай,но цените са х2 или х3 :-D Сетих се нещо друго,имам видео камерка 5МП с която си правя супер HD филмчета и струваше около 200лв/сега вероятно са по евтини/,защо една обикновена камера без дисплей и другите екстри с мършавите 2МП да струва по скъпо :?
hidrazin - майстор
kuuuuuul написа:
...Сетих се нещо друго,имам видео камерка 5МП с която си правя супер HD филмчета и струваше около 200лв/сега вероятно са по евтини/,защо една обикновена камера без дисплей и другите екстри с мършавите 2МП да струва по скъпо :?
Модел на камерката?
:partyman:
kuuuuuul - майстор
Хайде дайте акъл,че трябва да взимам нещо :? Тези тв линии в техн.данни какво значат? :prost: :prost:
kuuuuuul - майстор
Най после имам IP камера http://www.ebay.com/itm/131221234492?ss ... 1423.l2649 но не мога да я свържа :-D към нея има упътване,намерих и в нета подробни упътвания на български,ама след няколко часа четене нищо не направих :cry: Моля, помагайте. :partyman:
nikolovvd - майстор
Дай линк и ние да четем и напиши къде си ударил на къмък.
kuger - майстор
Линк, ама Аваста казва бацил.
bulhomes2 - майстор
Викни си интернет доставчика! Има някои неща, които се пипат в рутера. Тъй по нета едва ли някой ще разгадае какво не става.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "IP камера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: