Като им разглеждах сайтовете на хасковлии,за да си търся шланга за ВИГ забелязах,че тези обсъждани WS се предлагат в различни варианти и означения на цени от 170-180 до почти 400лв.А имат и много по-скъпи трифазни.Със сигурност ако вземеш най-евтиното,ще ти излезе много скъпо.Но пък за моделите,които видях на 300-350лв съм чувал доста смели мнения и твърдения от доста места.Май проблема им е в голяма степен багажната търговия на "братята" с жигулките-кутийте си приличат,взимат от Хасково най-евтиното и го продават по села и паланки по-скъпо от най-скъпия им модел.А и като им пръснат по още една щампичка отгоре-пей сърце.Да живее далаверата.Да не говорим,че вносителите се оказаха двама-втория е с емблемата,която прилича на ситроен и с доста различни кутии,но и той бълва много модели.За неговите пък никъде нищо не съм чувал....От това съдя,че наистина е възможно да се спори уж за едни и същи машини,че ставали-не ставали,а всъщност да се окаже,че спорещите говорят за съвсем различни модели.
agj написа: Моите уважения към твоя и към избора на всеки един от вас ,НО дайте да изясним значението на думата "менте"!?От къде са евтините апарати от по 300-400лв. и защо си сигурен че са същите като в сайт на сериозен вносител?
Евтините апарати от по 300-400лв. съм ги виждал в сайтове и на по "сериозен вносител" обаче с цени на 500-600лв.тогава това ще означава ли че по високата цена ще повиши качеството на една и съща стока!
Това е въпроса заради който казваме, че има и менте на ментетата....