• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mimitoni - специалист
Извинявам се за неправилния израз. Та като се уточнихме да разбирам ли, че незнаеш ?
syncho - майстор
За тази - не. Би трябвало да го пише в упътването. Не е нещо, което да не се използва.
mimitoni - специалист
BURNIT COMFORT PM 23 дневно програмирае, че то небило проблем =D> [-(
mimitoni - специалист
Здравеите. Някои купувал ли е запалитела свещ ( или както там се нарича този елемент ) От къде и на каква цена #-o :yawinkle:
ivoto - специалист
mimitoni написа:
BURNIT COMFORT PM 23 дневно програмирае, че то небило проблем =D> [-(
май се оказа проблем :yawinkle: и явно запалката е хипер некачествена... щом изгоря за 2-3 седмици...
Аз се каня да не купувам нищо българско вече...
mimitoni - специалист
Не,не по скоро да го имам като резервна част. А от камината общо взето съм доволен след като промених някои от настроиките
mimitoni - специалист
Голям проблем.Голяма глупост. Свалял ли е някои страничните декоративни панели? Егати простотията :axe: Как да стигна до вътрешните люкчета за почистване на димогарните тръби. Как да надигна 200кг. за да развия този болт? :axe: #-o :drinkers:
mimitoni - специалист
Извинявам се наSUNSISTEM проблема е само мои :?
plamen_peev - специалист
Е що така? :? Пиши какво е станало, как си се справил... :) Нали затова драскаме тука да споделяме опит та други да не си блъскат главата като нас. Моля пиши, че майка ми се е меракландисала за пелетна камина та следя с интерес.
Поздрави :drinkers:
mimitoni - специалист
Привет. Камината ми е поставена в/у подиум от винкел и ламарина без съответните крачета. Маисторите които я монтираха са решили, че не са ми нужни. И ето ти проблем. Наложи се да изрежа отвори на подиума под главите на болтовете с малък флекс. Трудно бе заради височината на подиума от 25см. :rolleyes: Относно маика ти не бързаи помисли дали ще може да я обслужва сама ако се наложи :?
  • 1
  • 2

Тема "камина на пелети BURNIT PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: