Всички имаме коли, нали ?
Johny - майстор
При нас падна градушка и освен всички щети, ми счупи предното стъкло. Обадих се след половин час в джамджийницата и бях 90-ти по ред, а колата ми трябва за понеделник. Молбата ми е към софиянци, ако някой знае читав сервиз за автостъкла, да пише, може и на лични. Става въпрос за Mercedes C 220 CDI W203. Говорим за оригинално стъкло. Колата е застрахована.
Аз също ще търся, но ако някой има лични впечатления или се занимава с това, за да я закарам в четвъртък.
shotik - майстор
Сега ще е наплив за смяна на стъкла навсякъде,особено в София,може би из вашия край ,но в друго населено място да има възможност за смяна. Успех !
zmiori - специалист
Пробвай във Враца. Преди малко говорих с кумеца там няма градушка. Само як дъжд.
bulhomes2 - майстор
Че и в Монтана има. Виж "Дина" по пътя за Мала Кутловица! Като минеш пъстренците, прелеза и ако не завиеш леко с главния път - ще му се удариш в сервиза. Много е свестен човека. И във Враца знам един, ама ще ми е зор да ти го обясня. Ако го искаш, ще поровя за координатите му.

ООООпппппссссс, сега видях, че си 90 по ред... Това е врачанина
Прикачен файл:
25.JPG
Е тука е - https://www.google.bg/maps/@43.213301,2 ... !2e0?hl=bg
Johny - майстор
Във Враца от Кобра един ми обеща утре да ми се обади с цена и ако се разберем, да свърши работа.
Човека от Дина и той обеща нещо. Весо, благодаря :prayer: :prayer: :prayer: . Голям майтап - човека от Троян да ми каже кого да търся в Монтана. :-D Всеки със занаята си. :partyman:
Johny - майстор
Не е абсурдно, а професионално и забавно в случая, а ползата е ясна.
:klatsch: :supz: :partyman:

Убих те! Защо го изтри?!
bulhomes2 - майстор
Щот май се пофалих ненужно...
zemo - напреднал
вчера си купих стъкло от кобра пазарджик

Тема "Помощ за счупено стъколо." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: