Всички имаме коли, нали ?
Johny - майстор
Времето стана топло и влагата се е изпарила.... :-D
Duke_BG - специалист
проблеми с ABS системата имаш ли ? а с километража ??
не знам от къде взима сигнал за скоростта при автоматична скоростна кутия
при мен (Вектра Б) взима сигнал от педалите на съединителя и на спирачката а скоростта я взима от датчик на скоростната кутия който подава сигнал и на километража

километража със жило ли ти е ?
ако е със жило трябва да имаш някъде датчик за скоростта който би трябвало да е и за темпомата

edit: взима го от километража ето ти доста информация за модела - мисля че ще ти е полезна ако се справяш с Руския език : http://mercedes-w124.5go.ru/html/25_22.htm
kokotrikcs - специалист
Благодаря сърдечно на всички.Ходих на компютърна диагностика,но майстора не намери пинче за автопилота(търси по схема).неможахме да го закачим и май ще се предавам...
Duke_BG - специалист
kokotrikcs написа:
Благодаря сърдечно на всички.Ходих на компютърна диагностика,но майстора не намери пинче за автопилота(търси по схема).неможахме да го закачим и май ще се предавам...
смени "Майстора" http://mercedes-w124.5go.ru/html/25_22.htm
kuger - майстор
До колкото можах да схвана, темпомата е механичен, и управлява "газта". Ако е така, има вакум помпа, или ползва вакума за спирачките. Изпълнителен механизъм с мембрана, и доста чаркалъци наоколо. Огледай за спукани маркучета.
kokotrikcs - специалист
Duke_BG,много ти благодаря за линковете-те са точно това,което ми трябва,но не можах да извадя таблото за да проверя датчика,който е отзад на жилото на скоростомера(поне така разбрах от моя руско-български превод) а ми се струва че ако тръгна да достигам до ел управлението на темпомата,после трудно ще го сглобя и се опасявам от разскърцвания.Много ми се иска да го оправя и може и да се захвана...незнам.Благодаря отново за информацията.Оглеждам за спукан маркуч,но на мен такова ми е и гледането...според теп къде е проблема?Поздрави на всички.
Бразилия-Германия 0:6 хахахааххаахахах
kuger - майстор
kokotrikcs написа:
Duke_BG,много ти благодаря за линковете-те са точно това,което ми трябва,но не можах да извадя таблото за да проверя датчика,който е отзад на жилото на скоростомера(поне така разбрах от моя руско-български превод) а ми се струва че ако тръгна да достигам до ел управлението на темпомата,после трудно ще го сглобя и се опасявам от разскърцвания.Много ми се иска да го оправя и може и да се захвана...незнам.Благодаря отново за информацията.Оглеждам за спукан маркуч,но на мен такова ми е и гледането...според теп къде е проблема?Поздрави на всички.
Бразилия-Германия 0:6 хахахааххаахахах
Грешка, 7-1 :-D
kokotrikcs - специалист
Да г-н Кугер 7:1,но кажи кой маркучи да проверя...поздрави
kokotrikcs - специалист
Има ли смисъл да правя тази манипулация в предвид,че само ще поразмърдам връзките?
http://www.peachparts.com/Wikka/W124ComboSwitch
hidrazin - майстор
Все си мисля че трябва да посетиш читав сервиз. Пък и има ли смисъл? Нали си я обявил за продажба.
:partyman:

Тема "Темпомат(автопилот) на Mercedes w124 300td-1993g не работи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: