• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
А ама забравяш и обратния ефект кога си е вред даже резбицата и и добе смазана. Джама е ужасно дебел и тежък и като си я засилил на развиване и като ти тупне в ръцете и те изненада пък и си се покатерил на някоя паянтова стълба си е голям кеф.
kr1100 - майстор
Подарявам задна цяла седалка от Голф2 .
Варна л.с.
shotik - майстор
Ето вътрешността на капачката на плафона ,има два отвора на 60 мм разстояние , в които може да се завъртят болчета,които са прокарани през отвори на планка ,на която е пробит отвор,през който да мине тръба с резба 10 х 1 и през нея кабела за лампата.

Виждал съм такъв плафон закрепен на извит като арка стълб в горния край ,беше боядисан в шоколадов цвят и беше добре сред зелените храсти,някога си мечтаех да го правя,но виждам ,че няма да бъде и който го вземе плафона да му намери подходящо място в двора или градината .Тежи около 5-6 кг и може да се сметне с калкулатора на Еконт ,колко ще са парите за транспорт

http://тримери.naedro.eu/econt-kalkulator.html

Ето снимката,че съм я забравил

Прикачен файл

CIMG2880.JPG
Последна промяна от shotik на чет юли 03, 2014 10:15 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Мисля, че ще мога да го донаправя и да ми свърши работа. Даже вече имам идея къде мога да го инсталирам. Ще питам един приятел, който е в София дали може да го вземе и да го донесе насам като идва. А ако той няма възможност и ти се занимава - може да ми го пратиш с куриер за моя сметка (току що правих проверка (няма да е много скъпо)).
Благодаря предварително !
stan73 - майстор
Благодаря, получих плафонът, страхотен е (не бях виждал "наживо" толкова солиден досега) ! Ще му махна ръждата и ще го обработя с няколко химии и ще стане супер. Надявам се и нещата, които ти пратих да ти харесат ! :)
bulhomes2 - майстор
И аз благодаря за удължителя. :partyman:
shotik - майстор
Подарявам две стъкла от предна врата на фурна CAMELIA , румънска ,термоустойчиви с размери :

1 - 493 мм Х 272 мм .

2 - 412 мм Х 180 мм .

Прикачен файл

CIMG3056.JPG
Chefo77 - майстор
Аз пък се чудя на кого да харижа микровелето - Samsung M182DN ...
Писал съм за незначителните И проблеми тук:

viewtopic.php?t=28172
stan73 - майстор
Благодарение на "Алцек" и "Драгозов" вече имам стари шини/дъски от верижни триони, и подходящи за разцепване и направа после на мачете или подобно.
Благодаря много и на двамата ! :)
П.П. Днес се опитах да разцепя едната, но засега безуспешно. Но не съм се отказал, утре пак ще опитам... А когато успея да направя нещо - ще се отчета с кратка статия и снимков материал в темата за самоделните ножове.
MamaMy - майстор
Chefo77 написа:
Аз пък се чудя на кого да харижа микровелето - Samsung M182DN ...
Писал съм за незначителните И проблеми тук:

viewtopic.php?t=28172
Aко не си я харизал вече, аз се кандидатирам да си я оправя.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: