• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
teon - специалист
Stefan_62 написа:
Хайде стига бе, че сам много, много са, ама чак като врабчета още не са станали.
...абе не знам...като мине комар, кучетата из село го залайват :razz:
Stefan_62 - майстор
Хей, хайде стига с тези комари, че опорочаваме темата. :partyman:
iivanov - майстор
Stefan_62 написа:
iivanov написа:
Малко снимки.
=D> Браво, а береш ли вече доматки и пипер.
Ами да речем, че съм на принципа,"който късно сее, докрая бере". :-D
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Ами да речем, че съм на принципа,"който късно сее, докрая бере". :-D
Според мен зави си и от сортовете зеленчук. Аз тази година поради природни и технически причини също сях късно и в оранжерията и на открито, но отдавна вече съм напред с материала. А колкото до принципа ти "който късно сее, докрая бере" е малко относително, но щом казваш. :partyman:
iivanov - майстор
Ъъъ, по-скоро си покривам оакания задник с рози. :-D
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Ъъъ, по-скоро си покривам оакания задник с рози. :-D
Сподели :?
iivanov - майстор
Който ходи да върши чуждата работа (срещу заплащане, разбира се) няма време да свърши своята.И закъснява.
Stefan_62 - майстор
Здравейте градинари, извадих те ли вече картофите? Аз моите ги извадих и като за първи път останах доволен от реколтата.
Изображение
Изображение
От два реда по 10м. изкарах 4 такива баки + една тенекия от сирене, грубо около 200кг./теглих една бака излезе 49кг/, не знам дали е добре :? /специалистите ще кажат/, но както казах аз съм доволен :roll: .От всичките има само 20-на наядени картофа и нито един изгнил, иначе всичко друго е добро като качество. Догодина живот и здраве ще насея по-вечко :lol: . :partyman:
Stefan_62 - майстор
Я кажете по това време на годината става ли да засея някъкъв зеленчук като втора реколта на мястото на картофите :?
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: