Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
koveslav - майстор
И в това,че се подкрепяте и си правите и директна и индиректна реклама,няма абсолютно нищо лошо.Дали е по правилата или не-също има кой да го определи.Ще го кажем за мнайсети път обаче-не си правете рекламата за сметка на други марки и модели,защото заблуждавате,притеснявате и дезинформирате много от нас,съфорумниците.Правете си постижения и си се хвалете,моите уважения.Но не са никак малко достъпните модели и машини на пазара и щом си се справят с нуждите и задачите за които са предназначени,никой няма право да дава отрицателни оценки.За всички има място под слънцето,а което не става,си отпада бързо само от пазара.Немалко хора имат мнения несъвпадащи с вашите,но да сте чули някой да плюе както вие си позволявате да го правите по всякакви марки.Не,нали? Ха най-после се запитайте защо другите са по-тактични от вас?Дали е трудно да очерниш нещо или някого?Не е трудно,лошото винаги е най-лесната от задачите в този свят!!!
agj - майстор
gogo7777 написа:
.....Обаче ,аз как мога да бъда сигурен че заварките от тия снимки са правени точно пък от теб! В Нета има снимки всякакви...
Така е спор няма........ама и нямам намерение да ти го доказвам. Снимките не съм правил аз, имам ги от Маркус Бердердорф /за него може и да намериш нещо в нета/. Много харесаха как заварявам и това ми отвори врати, за които даже не мечтаех /държаха да ме обучават в техния институт, от което се възползвах макар и за кратко/.........така, че спри да се съмняваш в знанията ми, това което тук се преподава е по-различно, там се следват технологиите и бумагите барабар с каталозите търпят ъпдейт.
:-D пак самовеличаене тип "умря циганката, дето ме хвалеше" , та затова трябва сам да си се хваля по форумите!
gogo7777 - майстор
Ами ти от спортна злоба няма да ме похвалиш, та рекох сам да свърша таз работа :roll:
agj написа:
kuger написа:
Що се ядете, бе хора?.
За няколко китайски заваръчни апарата! :lol:
Като ти гледам личната колекция от клипове, все са с машините на тия търгаши. Имаш клипове с почти цялата им гама играчки............все повече ми заприличваш на пионка.
Къде снимате и си крадете клиповете.....там до кашоните със............
fore - майстор
Този спор наистина е безкраен и става деструктивен вече.
gogo7777 - майстор
Може и да си прав. Да не мислиш, че много ми се спори. Спора свърши, поне за мен. Повече и ред няма да напиша относно ТИЯ апарати.
agj - майстор
gogo7777 написа:
Ами ти от спортна злоба няма да ме похвалиш, та рекох сам да свърша таз работа :roll:
agj написа:
kuger написа:
Що се ядете, бе хора?.
За няколко китайски заваръчни апарата! :lol:
Като ти гледам личната колекция от клипове, все са с машините на тия търгаши. Имаш клипове с почти цялата им гама играчки............все повече ми заприличваш на пионка.
Къде снимате и си крадете клиповете.....там до кашоните със............
Как се не спря да плюеш и обиждаш! :x Изглежда че таз работа най-много ти се отдава!
Клиповете имат една единствена цел -всеки които се интересува от тези китайски апарати да види как работят а не да бъде подвеждан по невярна и неточна информация! А като се вижда те си работят много добре и трябва вече на всички тук да им е ясна целта на изписаните брътвежи за тия машини !
pansim - майстор
agj написа:
А като се вижда те си работят много добре и трябва вече на всички тук да им е ясна целта на изписаните брътвежи за тия машини !
Досега си мълчах, но това твърдение просто не е вярно!!!
Голяма част от шумно рекламираните от теб инвертори, НЕ работят задоволително. И това съм го показал с клипове, измерване и т.н.
Та не е ясно кой кого заблуждава!!! :idea:
И престани да се правиш на света вода ненапита...ясно е че съзнателно подвеждаш и рекламираш определена продукция...и не ми разправяй хуморески че някой ти откраднал клипа - не ядем доматите с колците

Смятам, да се въздържам от писане по темата от тук нататък.
Дъвчем едни и същи неща, които са описани и ДОКАЗАНИ от мен. Който има интерес - ще ги намери по назад в темата.
На всички пожелавам успех!
gogo7777 - майстор
Снощи си поиграх с този апарат и направо съм впечатлен... :prayer:
Много стабилна и гъвкава машина, с всички необходими екстри за професионалната му употреба. Не ги бях виждал преди или не съм ги забелязал. До колкото разбрах са чешки. Съдейки по външният му вид /доста поочукан/ си личи, че машината е ветеран. Тунингован е с хубав шланг и чупеща се ръкохвадка, с дюза вместо дифузьор, джойстик и с удобна за ръката форма. Абе убава машинка :supz:
Ето какво намерих за нея.........Alfin 171 W MAX

http://www.svarcentrum.cz/userfiles/man ... G%20HF.pdf
http://www.alfain.eu/z16521-alfin-171-w ... r-svarecka
Прикачен файл:
1005@2E0177._._.o.jpeg
pansim - майстор
За тези които имат време, едно четиво.....http://2k.livejournal.com/520078.html
Мисля че всеки лесно ще намери общи неща и по темата
Приятно четене. :lol:
EDI - майстор
Утепа ме. :lol: :partyman: Абсолютно вярно. :-D

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията: