Всички имаме коли, нали ?
tyrnokop - специалист
Написал съм "кранче", но разбирайте врътка или върток или ключ или както се казва.
рашкета - специалист
Всичко е относително и важи за конкретния случай.Моите брички (немски от 90-те) не са имали подобни кранчета и за това съм фен на последователното свързване.
Обаче Сивика на брат ми от 98-а има ииииииии ..........
Това е страхотна тема! Научих много за предстоящия ми експеримент.
Искам да попитам нещо, което не разбрах.

Може ли връзката между газовата бутилка и предния отсег да бъде направена с термопластична тръба или има някакво изискване да бъде с медна тръба?
харесва ми този отговор. Но защо може?

така пише в някакво изискване?
такава е най-новата практика на "газаджийските" сервизи?

по принцип ще я озаконявам уредбата накрая :)
Монтирах си бутилката! Първа стъпка. Прихванах я с два болта за рехавото дъно на автомобила, но е много далеч от стените за да се подпре на тях. Има по 10см. от всяка страна.
https://docs.google.com/file/d/0ByGSobt ... edit?pli=1

Гледах, че други хора с подобен проблем са изполвали стиропор, а други пяна от пистолет...

Няма да ходя на офф-роуд, но ми се иска да е по-здраво хваната от тези 2 болта...

Дайте идея за добро захващане на тази малка бутилка в голям отсег :)
kuuuuuul - майстор
Двата болта са си напълно достатъчно,но ако се притесняваш сложи две шини на кръст.Моята е от долу на колата и се държи на двата болта.
zmiori - специалист
Ако използваш пяна може да минеш и без болтове. Толкова яко хваща че не е истина. Преди годна, един след обяд загубихме да "отлепим" една бутилка 42 литра.
Предлагам ти друго, облепи бутилката с мокри вестници, напръскай с пяната /запълни кухината/ и сложи бутилката върху нея. Като стегне пяната можеш да си я махаш и слагаш когато ти душа сака. За да не задържа влага /пяната си задържа влага/ като стегне пяната и тегли една боя /може и нещо от сорта на "течна гума"/ и тогава монтирай бутилката в готовото "легло".

Тема "Направи сам монтаж на АГУ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: