• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
Brocko - напреднал
Аз карам трета година без проблеми с това Метабо,вече го и има и с 2x 4ah батерий за 419 лв:
http://www.domshop.bg/product/9926/akum ... v-4ah.html
А това е новият модел с 2x2.0 ah за 275лв и забележи с три годишна гаранция на батерийте:
http://www.onlinemashini.bg/sravni/mashina/13343/11825
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Мерси, но ако ще е с Никел-кадмиеви батерии, изборът ми ще е 6281 или 6271 на Макита.
Не Чефо, нали затова писах, че предполагам, че на сайта са старите машинки. Тези които гледах в магазина им (и то преди около половин година) бяха от новата серия с литиевойонни акумулатори (по-горе съм го написал), увеличен въртящ момент (от 60 за по-малките до 90 нютона за 18 волтовите с безчеткови мотори) с по 2 броя около 4 амперчаса акумулатори мисля, че бяха, много готин дизайн и се усещат много солидно в ръката (да не кажа направо тежички :) ). Звукът им е разкошен също. Накратко - не съм пипвал друга толкова солидна машинка (но пък и цените са им ячки)... Ако си решил да харчиш яко - поне отиди да ги видиш, може пък да да те израдват, по добре ги виж сега (поне информативно, да не те яд после ако си вземеш друга и после случайно видиш и тези, а ти се сторят по-готини...). За мен са мнооого скъпи, но пък и нямам нужда чак от такива машини. Спрямо цените, които е дал за пример колегата за Метабо - струва ми се, че на Файн ще са подобни (големия модел с 2 броя осемнадесет волтови големи акумулатори, 90 нютона въртящ момент (не знам какъв човек с какви стоманени китки трябва да си за да го удържиш...) и безчетков мотор помня, че беше доста скъп обаче). Нямам никакви отношения с тях, както и с други фирми (нито пък някаква изгода), просто споделям лични впечатления. Иначе другите, фирми, които според мен имат читави акумулаторни машини са Диуолт, Макита, Метабо, Бош (задължително син !!! (то ако ще е зелен, по-добре Парксайд (поне ще е по-евтин, а е възможно да излезе и по-читав...)) и Хилти (но пък там цените са по неприятни даже и от на Файн и Метабо).
Chefo77 - майстор
Brocko написа:
А това е новият модел с 2x2.0 ah за 275лв и забележи с три годишна гаранция на батерийте:
http://www.onlinemashini.bg/sravni/mashina/13343/11825
Вярно много добре изглежда!!! По-високи обороти, по-добра цена, виждам, че има и куфар, и дават и по-висок въртящ момент :?
Някой може ли да изкаже мнение от първа ръка за тези машинки, става дума за METABO POWERMAXX BS BASIC? Че на хартия всички са супер :)
EDI - майстор
Нямам преки впечатления от точно този верт, но МЕТАБО по принцип са корави машини.Понякога им куца ергономичността, но преживява се.Освен това си върнаха част от производството в Германия преди няколко години, но не знам дали точно вертовете се правят в Немско.На МЕТАБО имам герунг, корава машина, добре конструирана и направена за класа си, със свестни части.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Нямам преки впечатления от точно този верт, но МЕТАБО по принцип са корави машини.Понякога им куца ергономичността, но преживява се.Освен това си върнаха част от производството в Германия преди няколко години, но не знам дали точно вертовете се правят в Немско.На МЕТАБО имам герунг, корава машина, добре конструирана и направена за класа си, със свестни части.
Аз имам 2 герунга (216 без изтегляне и 254 с) и съм супердоволен.
Уф, утре поръчвам Боша. За 24 лева не ми се рискува с Метабо :( И ша са фала, да знайти :)
Avas_co - майстор
Мх, тва метабо ми изглажда чудно, но не мерси и то като боша с тоя сервиз към кироф.
Тани - модератор
Е защо ще купуваш от Киров след като имаш негативно мнение за тях :?
Аз бих купил от човек, на когото имам доверие и който не би си позволил да си развали реномето, като ме прецака с гаранционното обслужванне! За щастие във форума има такива хора! Включително и продаващи и сервизиращи Metabo :partyman:
Avas_co - майстор
От кироф не бих си купил повече машина.
Останал съм с впечатление, че като офциален представител на Метабо, те държат гаранционния сервиз.
Chefo77 - майстор
Avas_co написа:
От кироф не бих си купил повече машина.
Останал съм с впечатление, че като офциален представител на Метабо, те държат гаранционния сервиз.
Не само държат официалния сервиз, ами май са единствения такъв, плюс това, че са единствен вносител на части ... когато решат да ги внесат :) Това е основната причина да не искам каквото и да е оттам.

И стига сте се тормозили с моя избор, вижте какво взех. :-D :-D
Прикачен файл:
P1160060_01.JPG
2 батерии, зарядно, картон ...
Сега се търси куфар за син верт с Ни-Кд или Ни-МХ батерии.
tarlyo - специалист
Бижу! Да си го ползваш със здраве.
Дай боже, всекиму. :-D
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: