• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kuger - майстор
fore написа:
Купих амперклещи Хайелек като тези на Мастеч
Това ми харесва, най-вече заради мерене на постоянен ток през челюстите.
reingar-x - специалист
Здравейте имам спешна нужда от съвет,искам мнение за metex m3660d.Работил ли е някой с него,има ли впечатления,изобщо кажете ми заслужава ли си?
lz1wvm - специалист
Тук има технически данни за уреда.
http://www.stbbg.com/files/upload/cd0e5 ... e8cc91.pdf
А какво ще мериш най-вече,каква точност търсиш.
reingar-x - специалист
По въпроса с измерването,за обща употреба повече ще работи по автомобилни инсталации.Интересуваме дали е качествена изработката,писна ми от евтини китайци,някои колеги може да са доволни от тях но аз не съм.
hidrazin - майстор
Ми то този си е е китайски и е в евтиния клас. Е разбира се има и по-евтини, отчайващо евтини и "качествени".
:partyman:
reingar-x - специалист
Май е корейски,лошото е,че фирмата не съществува вече и мнения няма.Иначе има всичко което ми трябва бараграф,отделно копче за включване и изключване,ръчни обхвати.
hidrazin - майстор
Коя фирма не съществува бре ??????????? :shock: Напълно китайска е. Никакви корейци!!! Абе що не четете и не ползвате Интернет? Ей ти извора.
MS2108 DIGITAL AC/DC CLAMP METER
Avas_co - майстор
Май колегата пита за друг уред.
Той пита за Метекс, а ти го прати да зяпа амперклещите на Мастеч, за който имаше питане по-рано.
hidrazin - майстор
Упс. Моя грешка и моля да бъда извинен. Не знам дали още съществуват. Никога не съм работил с такива. Няма и да работя.
dtmf - специалист
reingar-x написа:
Здравейте имам спешна нужда от съвет,искам мнение за metex m3660d.Работил ли е някой с него,има ли впечатления,изобщо кажете ми заслужава ли си?
Хубав е, докато го включиш на омметър и бръкнеш в контакта. Но за толкова пари толкова. Ако се занимаваш непрофесионално става.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: