• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
estorm - специалист
Здравейте. Само труд без скеле, материали, пътни, етс. Местото е далеч от големите градове ще се търсят местни хора.
Каква би била разумната цена за лепене на стиропор на топки, дюбелиране и шпакловка на мрежа. Без довършителната мазилка.
Последна промяна от estorm на съб юли 12, 2014 11:08 pm, променено общо 1 път.
estorm - специалист
gechev написа:
0,50 лв. :lol:
Ако си правиш реклама нямаш грижи. Вземам те веднага.
Pooh - майстор
Гечев е кожодер!
Трябва даже да ти дадат някой лев, за да я правят ... :mg:
estorm - специалист
Аааа така ли било. Не мерси! Разни дето ще си оставят ръцете не търся. :lol:
gechev - специалист
estorm написа:
Аааа така ли било. Не мерси! Разни дето ще си оставят ръцете не търся. :lol:
Ами ти, като инвеститор им предлагаш да си "оставят ръцете". Едно е ти да го искаш на рамка, а те да го направят на топки. От топки и от липса на мазилки София е като швейцарско сирене. Отдавна си във форума. :?
MASTER - специалист
estorm написа:
Здравейте. Само труд без скеле, материали, пътни, етс. Местото е далеч от големите градове ще се търсят местни хора.
Каква би била разумната цена за лепене на стиропор на топки, дюбелиране и шпакловка на мрежа. Без довършителната мазилка.

:-D :-D :-D За подобно изпълнение каквото искаш - колкото и да платиш все ще е много :cool:
estorm - специалист
Вижте питах сериозно защото и аз разбира се мога да го направя, но точно в момента ми е сезона в който имам най много работа и нямам време да се занимавам с ремонтите. Предпочитам да платя отколкото да правя това. Питах защото получих оферти от 5 до 10лв. И се чудех реално колко струва. Защото на 200 квадрата разликата си е двойна. Първо се хващаме за евтиното, но като опрем до непознати хора се чудим дали не работят евтино защото никой не ги търси. От друга страна тия дето искат 10 може пък да са скъпари а не просто по добри. Не искам рамка, но държа да се ползва конец, отвес и мастар. И мрежата да си е прилично замазана не просто мацната.
ssmmaaa - специалист
За 5-10лв ще получиш супер качество,чудя се как и по ефтино не си намерил. Аз гипсова шпакловка правя на 4-5лв и ми се струват малко,ти тьрсиш качествена изолация на тази цена :lol:
fbr - майстор
ssmmaaa написа:
Аз гипсова шпакловка правя на 4-5лв и ми се струват малко,
Със сигурност след кончината ти, твоята шпакловка ще бъде по-скъпа.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос цени саниране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: