• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
cvetomira86 - помощник
понятно почти все по этому вопросу
Последна промяна от cvetomira86 на съб дек 26, 2009 2:23 pm, променено общо 2 пъти.
joy4j - специалист
Наистина ми харесват. Това което аз бих искала да има в една кухня е и малко равтове(свободнии открити), ианче ми харесват заоблените ръбове на първата кухня. Друго, харесвам да има двойна мивка(но зависи от място). Но мисля,че трудно това проектиране, но ефекта е мн. добър.Аз сега мисля за моята бъдеща кухня, може би прилича положението на една от кухните, които са дадени. мн. е важно колко място има в самата кухня(размерите)
joy4j - специалист
Наистина ми харесват. Това което аз бих искала да има в една кухня е и малко равтове(свободнии открити), ианче ми харесват заоблените ръбове на първата кухня. Друго, харесвам да има двойна мивка(но зависи от място). Но мисля,че трудно това проектиране, но ефекта е мн. добър.Аз сега мисля за моята бъдеща кухня, може би прилича положението на една от кухните, които са дадени. мн. е важно колко място има в самата кухня(размерите)
Аз съм доволен от това наи ваче че един проект ми однема 10 тина минути

Прикачен файл

10.jpg
10.jpg (40.71 KиБ) Видяна 12139 пъти
bisplus - специалист
Ми не е лошо за 10минути! А това с коя програма го направи?
kristiqni - специалист
Изображение ZORO очарована съм! абсолютно всеки модел ми хареса!
Браво и на stevancochev!
franzelkata - помощник
ZORO, можеш ли да направиш първата абсолютно огледално, точно такова ми е разположението вкъщи, но трябва да се почне от хладилник най-вдясно, после шкафове, мивка в ъгъла и т.н и ако знаеш случайно размерите на шкафовете или поне ми напиши кой шкаф е за миялата машина, моля те, иначе проектите са ти страхотни, аз опивах с по-обикновени програмчета, но нещо не ги виждам реално
bluelemon - специалист
Браво майна! Добре са станали кухничките. Ти ли си моделирал всичко?
кухните са супер.Личи си, кой си го бива.А аз чакам мнение по моята тема: Преустройство в кухня.
Изображение
ive1ina - напреднал
Страхотни са и са много реалистични.
Разположението на нашата кухня е
като първия ти проект, само че малко
по-голяма ще е. И аз се опитвам да
правя някакви проектечта, но не ми
се отдава много работата с тези програми
и не мога да я направя както ми се иска :sad:
  • 1
  • 2

Тема "Проекти на кухни в 3Д" | Включи се в дискусията: