Здравейте!
Ще си правя баня в спалнята и смятам да направя преградна стена от влагоустойчив гипсокартон. За повечето неща съм си уредил майстори. Но, питането ми е, с какво първо да започна? С полагането на тръбите и съответно замазката, или първо да започна с преградната стена и после да полагам тръбите и замазката?

Ще си правя баня в спалнята и смятам да направя преградна стена от влагоустойчив гипсокартон. За повечето неща съм си уредил майстори. Но, питането ми е, с какво първо да започна? С полагането на тръбите и съответно замазката, или първо да започна с преградната стена и после да полагам тръбите и замазката?
.jpg)

. Тотална надеждна хидроизолация, по стени и готова вече замазка, с ленти по ъглите, защото предполагам от долу е сухо използваемо помещение и да няма с комшията
 . Тотална надеждна хидроизолация, по стени и готова вече замазка, с ленти по ъглите, защото предполагам от долу е сухо използваемо помещение и да няма с комшията   В общи линии не трябва дори да има съмнение за капка надолу.
 В общи линии не трябва дори да има съмнение за капка надолу. 
 Няма да се закачва нищо на нея, освен вратата.
 Няма да се закачва нищо на нея, освен вратата. . Пространството може да го оформиш с едно голямо огледало на тавана ;).
. Пространството може да го оформиш с едно голямо огледало на тавана ;).