Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vici123 - напреднал
четох това
Има още един вид устройства, които са ограничени по напрежение примерно до 14.5-15 волта, в зависимост от тока. Те, обаче, при достигане на тази стойност или изключват напълно, или минават във float режим - 13.8-14.0 волта. Ако на моито зарядно не му работи float режима ще изключили на 26.5волта ?
shadow__01 - майстор
Няма как да знаем какво е зарядното и с каква схема е изпълнено. Досега в темата не се изписа нищо съществено. Само гадаене и въпроси на които няма как да се даде отговор.
Успех и дано намерите начин да оправите зарядното или каквото там се окаже проблема.
vici123 - напреднал
каква информация ви трябва за да ми помотнете?
shotik - майстор
Снимай количката и зарядното,да се виждат имената им,друго е табелки с дадени параметри,ако имаш някакви схеми ,също е от полза.
vici123 - напреднал
Нямах интернет затова не писах. Схеми нямам
Прикачен файл:
item_p_102613[1].jpg
item_p_102613[1].jpg (28.94 KиБ) Видяна 2471 пъти
това е зарядното Ще потърсия зарядно от др количка за да видя дали ще зарежда както трябва.
todortv - майстор
Мисля, че нищо му няма на зарядното.
Ти мериш след като то изключи нали?
vici123 - напреднал
Да меря след като са минали около 5 мин след изключи зарядното. Как мога да измеря изходното напрежение на зарядното? Пробвах с мултицетттт и показва 0в
shotik - майстор
То е електронно и не можеш да мериш ,без да има свързан акумулатор.Ще мериш на клемите на акумулаторите,когато го включиш да зарежда .
vici123 - напреднал
Оправих проблема Като смених буксата.
vici123 - напреднал
Появи ми се нов проблем. Като включа да се зарежда количка зарядното спира да зарежда на 27в и след 2ч а ко го включа да зарежда отново ще зареди до 28в. Защо става така?

Тема "Автоматично зарядно 24в" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: