• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
nikolson написа:
=D> Работлив!
Така е, като не слуша чалга :-D
EDI - майстор
Ааа, сакън чалга.От няколко години облагородявам селото, като съм там в събота и неделя, само рок слушат щат, не щат. :lol:
prascho - майстор
Еди,
кога намираш сили за всичко това направо ти се чудя /положително/. Сигурно е от рока или от прохладните летни нощи с жената в провинцията :-D
EDI - майстор
Ами какво да ти кажа.Работата ми по цяла седмица е на бюро, а всичко това - след работа и пред съботата и неделята ми е почивката.Чувствам се много добре и отпочинал след такива почивни дни.Пък и ми доставя удоволствие да работя с ръцете си и да видя резултата.Жената все ме гъбарка, че съм си объркал професията. :lol: А вечерите на село определено са нещо разкошно. :-D
ZEDYCUS - майстор
Edi бая си напреднал, браво браво. =D>
Малко мебелни забележки ще кажа, да скриеш винтовете дето се виждат с тапи(или цяла дървена страница щом ще има дървени рафтове на колоната) и кантирай края на плота да не се раздуе. Панти на такива стари шкафове ще ти препоръчам да вземеш Ferari евтини и с много голям реглаж, на такива стари шкафове ще ти е нужен. :wink: На кухнята в стария ми апартамент сложих такива, вече повече от 12 години не са мръднали. :partyman:
EDI - майстор
:partyman: Вярно е, понапреднах доста.Тази събота и неделя още ще напредна. :-D Тази страна на долапа и ръба на плота няма да се виждат, там ще са тези рафтове, за които писах, горния ще е на нивото на плота и ще има или Т образна лайсна между рафта и плота, или ще направя една вертикална декоративна стена /това още не съм го мислил/.Кант реших да не му слагам, оня ден го намазах със силикон среза на плота, та се надявам да е достатъчно, хем ще се скрие от лайстана или стеничката после.
Абе ти май ми четеш мислите.Точно панти ФЕРАРИ взех оня ден от магазина. :lol: :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Ами познах я, ядох боб вчера. :-D
Само дано си уцелил истински италиански, щото има и китайски ментета с бая луфт. На истинските има един номер от вътрешната страна. :partyman:
EDI - майстор
А, за това не съм се замислял, но магазина е специалзиран за обков, от там съм си купувал и друг път такива панти, оригинални трябва да са, към 90 и нещо стотинки беше едната.Май наистина пишеше нещо.Вътре в кръглата част има надпис ФЕРАРИ, това помня.
ZEDYCUS - майстор
Според цената си взел оригинала, китайджетата са 45 ст. Обърни пантата- отзад трябва да има щампован надпис. :partyman:
EDI - майстор
Сега ги погледнах.Има надпис ФЕРАРИ в кръгчето вътре, една шампована китка на рамото отгоре и отзад на пружинната пластина има цифри и букви-кодче някакво.Между другото пантите са с клипс, от тези, дето се закачват и откачват лесно.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Малко и от мен, EDI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: