Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
lyki - специалист
Ланс , ако си я правил ти ,сподели как постигна ефекта на износване при боядисването??
Lans Link - специалист
Здравейте lyki и харалампи,
Аз направих тази врата.За съжаление тя не се намира в България.Шест години съм практикувал този занаят в чужбина.
А иначе самата врата на пръв поглед изглежда сложна,но всъщност не е.Хубавото бе,че розите бяха "купешки" и това ни спести доста ядове.Сега аз си кова розите - но е мноого трудоемко.Прикачам една да се види нагледно.
Ефекта "износване в боядисването" се нарича патинирване.Виж в раздела "да се запознаем" - там съм го обяснил по-подробно.
Айде със здраве
Ланс

Прикачен файл

rose 3.jpg
rose 3.jpg (118.06 KиБ) Видяна 9426 пъти
LazarGanev - "Велик майстор"
:respekt: Евалла майсторе, машаллах. Наистина ли си я правил ти? Голяма играчка!
jeffry - напреднал
Lans Link,
Не обичам да хваля, но това, което виждам, направо ме грабна! Страхотно е! Златни ръце имаш! :supz: Това си е талант! =D>
Lans Link - специалист
Сърдечно благодаря за комплимента Jeffry,
Обичам да правя неща,различни от останалите.Пробвал съм /копирал съм/ да правя рози като фабрично сглобените /купешките/и се получаваше същото копие,но тази роза се прави по различна технология.Ако искаш някакъв уникат от ковано желязо - драсни ми на ЛС.
А междудругото доста се отплеснахме от заглавието - за желязната врата.А и автора не се обади какво по точно желае.
munter4e - напреднал
вратата и розата са наистина хубави и браво на маистора..
ама човека иска идеи как със желязо и електрожен да си направи порта
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:34 am, променено общо 1 път.
Sk4 - специалист
вратичка искам не порта :)
закрита долу нагоре се чудя как да е...
Lans Link - специалист
Добре, Sk4.
Тогава нещо много семпло,като това например.Как го виждаш?

Прикачен файл

врата.jpg
врата.jpg (57.67 KиБ) Видяна 7136 пъти
prascho - майстор
колко ще му струва :?:

Тема "Желязна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: