• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 166
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vasilisto - помощник
hidrazin написа:
Нещо си се объркал. Не се казва "никъде не е отбелязано" а се казва "аз не разбирам какво е отбелязано".
:partyman:
Нещо май ти си се объркал .Явно не си виждал от близо леграндските ДТЗ-та :supz: :partyman:

Става въпрос за двуполюсна и Не е комбинирана (на комбинираните е обозначено)
Junak - майстор
Хмм :? , колко отблизо :? Защото на тези, които съм виждал отблизо, има една картинка. Ако няма означено N...
vasilisto - помощник
Да,има картинка и не е обозначен N...Логично по картинката е да сложа нулата от дясно...Просто исках да се застраховам,понеже "леграндите" ми казаха,че нямало значение и това ме обърка...А и се надявам,че все някой от форума може да е монтирал такива...
Junak - майстор
Определено е без значение :)
Но по принцип - отдясно N
hidrazin - майстор
vasilisto написа:
...Нещо май ти си се объркал .Явно не си виждал от близо леграндските ДТЗ-та :supz: :partyman:
Май на теб вижданията са ти малко. Сега всички тук трябва да извадим кристалното кълбо и да гадаем за каква точно ДТЗ става дума? Какъвто въпроса, такъв и отговора. Подробно описание както винаги трябва да се вади с ченгел. Ми те Legrand произвежда само един вид ДТЗ - каквато ти имаш. :lol:
Прикачен файл:
legrand.jpg
legrand.jpg (16.17 KиБ) Видяна 1875 пъти
А принципа за нулата отдясно - няма такъв. Принципа е където е обозначено.
Прикачен файл:
RCD left.jpg
RCD left.jpg (35.95 KиБ) Видяна 1875 пъти
Прикачен файл:
RCD-63A_l.jpg
RCD-63A_l.jpg (13.79 KиБ) Видяна 1875 пъти
За дуполюсните няма значение, както в твоя случай. Хайде сега кажи едно мерси и върви да пиеш едно. :-D
vasilisto - помощник
Леграндската братле,която ми показваш е комбинирана и N си е отбелязан ,докато тези,които ми доставиха са обикновени ДТЗ-та и нямат отбелязан N.Също така по-горе съм опоменал за какъв тип ДТЗ иде реч ...както и да е...мерси все пак и наздраве !
vk - специалист
Ха, Ха, уникални са тия бани дето Тани е показал viewtopic.php?f=11&t=680&start=660#p618494
Няма такива кочини
А за разразилия се спор с контактите с ДТЗ, дето са по 120 евраци , дето казвате е направено за пари. С 3-4 броя такива контакта ще си направя цялата инсталация с ДТЗ, барабар с къртенето и замазването.
hidrazin - майстор
vk написа:
А за разразилия се спор с контактите с ДТЗ, дето са по 120 евраци , дето казвате е направено за пари. С 3-4 броя такива контакта ще си направя цялата инсталация с ДТЗ, барабар с къртенето и замазването.
Аз това се опитах да обясня с много викане (пришки по пръстите) ама не. Някои хора си помислиха че са открили топлата вода. При такава цена, такова изпълнение е неадекватно и за единичен, изолиран случай!
Stefan2000 - специалист
Като гледам по сайтовете за дефектнотокиви защити, на някои, в спецификацията пише че се препоръчва задължително тестване всеки месец.
Как се прави теста?
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 166

Тема "Дефектно токова защита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: