hidrazin написа: Към kalin.kraev - за толкова малък дебит ще ти свърши работа и китайския клапан 1/2. Няма да ти е нужен регулатор на дебит.Благодаря колега,клапан няма да се доверя на китайския защото според мен не е много надежден с тази голяма бобина(от продължителната работа може да прегрява и да даде фира
Регулатор на налагане - например такъв след клапана.
http://napoqvane.com/pressure_regulator_5m3
Тръба на 20см не знам откъде може да купиш. Аз я взимам от един малък магазин дето не работи онлайн. По принцип и тази на 33 ще ти свърши работа. Ако толкова те притеснява я пусни два ката. Ще имаш капкообразователи на 17см.
Желателно е да има и някакъв филтър дори ако поливаш от чешмата за да не ти запушва капкообразователите.

който си е за тази цел предназначен (можеш ли да ми кажеш принципа на работа на соленоида).А за регулатора ще е този който ми предложи щом ще е подходящ за моята цел,филтър да от чешмата ще е но съм предвидил и ще има,само тръба да намеря и към края на месеца се хвърлям в "боя"

А би ли ми казал разликата на клапаните със и без регулиране на дебита,в каква ситуация се използва регулирането?
Много благодаря за инфото!