• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Много е удобно, докато не се развали, :-D . Автоматиката на Лавора ми сдаде багажа, но извадих късмет. Още беше в гаранция, та я оправиха за два дена. Само за информация на тези с Лавор Куатърдичи- електронния модул е 60лв, ако не е в гаранция. Питах ей тъй за спорта да знам. :partyman:
EDI - майстор
А, моя си работи за сега, пу, пу. :-D
Chefo77 - майстор
Че 60 лева много ли са за електронния модул? След като го ползваш, значи ти трябва тази функция, след като ти трябва, значи не са много.
Удобство си е отвсякъде тази функция.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Че 60 лева много ли са за електронния модул?
100% изгаря някоя джуджавка за 50 стотинки в тоя модул, затова е скъпо :-D
taran - специалист
prascho написа:
Да бе..не ми се вярва. Да стартира и спира заедно с допълнителния към него инструмент. В този случай би трябвало интервалите на прекъсване да не са много малки, иначе би повлияло негативно върху функционалността на прахосмукачката.
За да направим нещата още по фантастични ще ти,доверя че ако ползваш пневматични инструменти,в щепсела завираш вълшебна кутийка през която минава въздушната линия и като стартираш инструмена прахосмукачката тръгва...
Найс,аааа...
Спаркито в гаранция му избръмча някакъв лагер на мотора,а около година по-късно умря самия мотор.Смяната на мотора е 120 лв,та май е по-изгодно да се вземе цяла лидълска прахосмукачка.
gamencerista - специалист
Стават ли комплектите отверки и битове на Пауърфикс дето влизат в Лидл от 04 на цена 9.99 [-(
monster18 - специалист
Никой не каза мнение за отверката отевртка http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-22628E8F ... il&id=9555
Valkooooo - специалист
monster18 написа:
Никой не каза мнение за отверката отевртка http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-22628E8F ... il&id=9555
На миналата промоция ги взех, сложил съм ги в колата. Не съм ги ползвал много много, ама според мен ги бива. Все пак 30 и косур бита за 10 лв + дръжка. Все пак тез инструменти не са според мен за професионална употреба :). Дано съм бил полезен!
Valkooooo - специалист
taran написа:
prascho написа:
Да бе..не ми се вярва. Да стартира и спира заедно с допълнителния към него инструмент. В този случай би трябвало интервалите на прекъсване да не са много малки, иначе би повлияло негативно върху функционалността на прахосмукачката.
За да направим нещата още по фантастични ще ти,доверя че ако ползваш пневматични инструменти,в щепсела завираш вълшебна кутийка през която минава въздушната линия и като стартираш инструмена прахосмукачката тръгва...
Найс,аааа...
Спаркито в гаранция му избръмча някакъв лагер на мотора,а около година по-късно умря самия мотор.Смяната на мотора е 120 лв,та май е по-изгодно да се вземе цяла лидълска прахосмукачка.
Само да попитам за прахосмукачката - има ли решение за филтъра и торбата - намират ли се лесно, на какви цени са!
prascho - майстор
Да добавя към питането. Тъй като няма да имам възможност да я купя до четвъртък дали ще останат бройки /божа работа/. Също така ако се купи от друг град /например Варна/ след това сервиз в София може ли да се ползва? И при тях ли трябва задължително оглед както с винтовертите /на 4 броя една е читава/?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: