• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
За тях не знам, не съм тествал такава, искам да имам, но за момента не може.
Но сервизът им (на Гризли) е само в София. Доколкото знам, ако има проблем, връщаш повредената машина в магазин на ЛИДЛ и после те се занимават нататък...
monster18 - специалист
Айде сдобих се със двата вида отвертки тресчотки удължената и нормалната и 1 комплект шайби ;) крастата за инструменти е голяма работа :D
gamencerista - специалист
Стават ли за домашна употреба ?
dpp - специалист
gamencerista написа:
Стават, аз взех "малката" тресчотка - гедорка. Идеална за фини работи и не само - вече я тествах.. :-D

Пише че са OWIM бтв, както и отвертките. :?
dadko - майстор
gamencerista написа:
Е, то и за домашна употреба ако не стават- то за каква?
Преди време си бях взел от Lidl отвертка на powerfix с комплект накрайници , клещи- секачки и "лупа" най вече заради гъвкавото рамо в комплекта. Битовете- за нищо не стават. За професионална употреба да не говорим...А отвертката съм ползвал няколко пъти.

Прикачен файл

Otvertki_.jpg
Otvertki_.jpg (80.18 KиБ) Видяна 2658 пъти
stan73 - майстор
И аз ги имах тези. Но за производител пише Миломекс. Не ставаха и им ги върнах. На Овим нещата по-биват. А на ADW са най-добри, но все по-рядко пускат такива...
marzykov - напреднал
Купих праСЕсмукачката :) , голям дзвер е туй нещо. Вдига по-малко шум от Dewoo 1800W и смуче 2-пъти повече. Доволен съм определено. Функциите, които ме интересуваха, като авто - старт/стоп и издухване си работят повече от перфектно. Изглежда масивна и стабилна. Но, естествено изникна въпрос - някой знае ли от къде се купуват и какви трябва да са торбичките, защото никъде не пише, а в комплекта е само една. И филтъра (хармониката) пере ли се и ако не - от къде и какъв трябва да се купи?
atanasov2004 - специалист
И аз купих прахосмукачката, не съм пробвал още...и аз се нареждам по въпроса на колегата за торбичките....Една от
продавачките в Лидъл е позната и каза че са добри...са сервиз и гаранция -вика това е наша грижа :) само си пазете касовата бележка. Някакви отзиви за куфарчето с инсрументи дето има чук вътре и за отверките за 11 лв :?
mitko64 - майстор
Торбички(по 3,6лв) и нагънат филтър(16лв), оригинални, само от ecotechprodukt., на улица Стар Лозенски път. Торбите стават и от голямото 30л. Спарки, но са една идея по- къси и като я натоваря със строителен прах, провисват и се късат в горния край, отделно изкъртват тялото на филтъра от щипките. Решението при ползване на неоригинални торбички е да се подложи нещо отдолу, под торбата, да не провисва(аз изрязах два полукръга от пвц ламперия, по размер). Нагънати филтри има и с метална мрежа отвътре, но в Германия, онлайн. Скоро заминавам и мисля да си взема. Иначе доста съм писал за модела В2, та ще се повторя. Много добра сглобка, иноксови тръби, добра мощност. Зимата правих един ремонт и изгълта поне 50кг. бетонов, тухлен,варов и гопсов прахоляк, без никакви забележки( отидоха 5 торби на Спарки). Пробвал съм я два пъти с фреза за канали- първият път хей, така тестово, два среза в мозайка на 40мм., вообще не пуши, а отвътре казана като нов. Само където срезовете бяха по пода. Вторият път по стена, изрязвах канали за парнадж. тръби, но мазилката беше 5 см. дебела, много кекава и се трошеше на блокчета, като постоянно заклиняваше между дисковете, и фрезата изкачаше от канала, та доста се поопуши. За водно почистване още не съм я пробвал. Купили са ми и трите комплекта гедоренца, но оглдах засега само това с гаечн. вложки. Очаквах повече поне като габарити, отделнио липсват два бита с правия шлиц, а и няма четиристенен бит за вложките. Абе малко като детска играчка, та мисля на 14.08 да заприходя това http://www.lidl.de/de/powerfix-ratschen ... so_clicked
И една новост от Parkside - новият перфоратор с вертикален двигател PBH 1500A1. С 5J удар, куфар и разни шила, длта и др. консумативи. И това всичко само за 50 евра, във вундебаа страната, естествено http://www.lidl.de/de/parkside-bohr-und ... a1/p180563 . С тези 750 оботота и за миксер ще върши работа.
Последна промяна от mitko64 на вт авг 05, 2014 10:52 pm, променено общо 1 път.
vlax - майстор
Здравейте колеги и колежки
Искам да попитам за телескопичната ножица с трион, която пускат в четвъртък.
Някой има ли такава и какво му е мнението става ли за тези пари?

ПП Извинявам се ако може и за трите ножици мнение
Последна промяна от vlax на ср авг 06, 2014 4:21 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: